Hiburan Viral

[VIDEO] “Siapa Bagi Abang Kebenaran Untuk Post Video Ni?”-Nelydia Senrose

Mula ditayangkan di slot Akasia TV3 sejak minggu lalu, drama berjudul ‘Lelakiku Yang Dulu’ semakin mendapat perhatian penonton. Dibintangi gandingan pelakon serasi iaitu Nelydia Senrose bersama Sharnaaz Ahmad, drama ini mengangkat tema konflik perkahwinan dalam jalan ceritanya. Seperti pelakon lain, Sharnaaz juga ada memuat naik video-video lucu ketika dia kelihatan mesra dengan rakan gandingannya itu.

BACA : [VIDEO] Suara Kaset…-Naqiu Boboy Sertai GV 2019, Ramai Terpana Suara Mantap!

Abang, tak nak la anjing…

Tak suka la angle ni..Nampak macam mak cik

Nampaknya, Sharnaaz ni memang suka betul mengusik Nelydia kan? Mungkin itu juga sebab mereka dilihat semakin serasi. Tidak ketinggalan, aktor ini sempat berkongsikan rakaman untuk mempromosikan drama ini. Ketika itu, Nelydia yang manis dengan hijabnya sedang duduk di dalam kereta menjalankan penggambaran.

Video berdurasi seminit lebih itu sudah meraih lebih daripada 200,000 jumlah tontonan dan Nelydia sendiri ada menitipkan komen kepada Sharnaaz.

Siapa bagi kebenaran untuk post video ni?

Kemesraan yang ditunjukkan mereka bertambah lucu apabila Nelydia tidak berkenan dengan angle kamera Sharnaaz. Seperti kebanyakan wanita lain, aktres ini juga mementingkan angle yang tepat ketika merakam video mahupun menangkap gambar. Menyaksikan gelagat tersebut, netizen juga nampaknya begitu terhibur dan seolah terpukau dengan keserasian yang terjalin.

Memang matching berlakon sama…Comelnya dua-dua ni

3 kali aku ulang…Cuteness overload

Video ni memang lawak…Suka sangat!

Sumber : Instagram Sharnaaz Ahmad

Jawatan Kosong Penulis di Kisah Dunia

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram