Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Siap ‘Mini Love’ Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta

[VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Setiap mak ayah pasti suka untuk menyakat anak-anaknya tidak kiralah lelaki atau pun perempuan. Manakan tidak, usikan ini sebenarnya mampu mengeratkan lagi hubungan sesama ahli keluarga. Mungkin demikianlah situasi yang boleh digambarkan menerusi sebuah video tular ini.

BACA : Tak Sanggup Hadap Kenakalan Mencuri, Ibu Buang Anak Usia 8 Tahun Ditepi Jalan


[VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 2

Masuk je kereta terkejut, mak tampal sticker ‘doa naik kenderaan’ kat stereng..

Daripada perkongsian video di laman TikTok @amritsaraje, menyaksikan gelagat dua beranak sedang bergurau senda di halaman rumah. Awalnya, si anak mengakui terkejut saat melihat sekeping sticker doa menaiki kenderaan yang ditampal di stereng keretanya. Seakan-akan dapat menghidu perbuatan tersebut, pemuda berkenaan kemudian memanggil ibunya untuk bertanyakan mengenai hal itu.

[VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 3

Sempat bergurau, siap ajar mak buat ‘mini love‘..

Seperti yang dijangka, si ibu akhirnya mengaku dan meluahkan rasa kebimbangan jika anak terunanya itu lalai. Malah kedua-dua mereka juga sempat berseloroh dan bergurau mengenai sticker tersebut. Pun begitu, wanita berkenaan tetap bertegas mengingatkan anaknya untuk sentiasa berzikir. Apa yang melucukan lagi, sebelum berangkat pemuda itu turut mengajar ibunya membuat ‘mini love‘ sebagai tanda sayang.


@amritsaraje

ade-ade ajeee kehidupan, love u mamake #mama #islam #muslim

♬ original sound – Amritsa Raje – Amritsa Raje

Seorang ibu, walau anak dah dewasa.. di matanya tetap anak kecil

Meraih hampir satu juta tontonan, siapa sangka gelagat dua beranak yang ditonjolkan menerusi klip video tersebut membuatkan ramai netizen terhibur. Tidak kurang juga yang memuji sikap ‘sporting‘ si ibu mengenakan anaknya.

[VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 4[VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 5 [VIDEO] Siap 'Mini Love' Lagi, Pemuda Terkejut Mak Tampal Doa Di Stereng Kereta 6

Sumber : Instagram dear_omar, TikTok amritsaraje


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram