Home » [VIDEO] Scha Teruja Habis! Dulu Jumpa Thor Kini Jumpe Pelakon Utama Baby Driver Pula!
Hiburan Semasa

[VIDEO] Scha Teruja Habis! Dulu Jumpa Thor Kini Jumpe Pelakon Utama Baby Driver Pula!

Jika sebelum ini pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya pernah menghadiri majlis pelancaran produk Hugo Boss di Singapore, terbaru ini mereka sedang berada di New York City untuk menghadiri satu pertunjukan fesyen koleksi jenama Michael Kors. Bukan calang-calang orang boleh dapat jemputan ke fashion show macam tu, jenama antarabangsa lagi! Hebat betul pasangan Scha & Awal ni.

It was truly and honor to be part of the show – Awal

BACA: “Who Knows Kan Ada Rezeki” – Netizen Anggap Awal Ashaari Beri Hint Lara Dapat Adik

Dalam sebuah video terbaru yang dikongsikan Scha di Instagramnya semalam, dia dan Awal begitu teruja apabila terserempak dengan pelakon antarabangsa yang membintangi filem Baby Driver, Ansel Elgort dan juga penyanyi lagu Young, Dumb & Broke, Khalid.

Artis Pun Teruja Jumpa Artis!

    Video itu menunjukkan mereka berada di tepi jalan, dan kedua-dua selebriti antarabangsa tersebut berada di seberang jalan untuk melintas. Seronok betul Scha bila ternampak artis luar negara kat New York, sampai kena mute video sebab suara dia happy sangat. Hahaha!

    Dulu pernah jumpa dan bergambar dengan hero filem Thor masa di Singapore, sekarang terserempak pula dengan artis antarabangsa. Tepi jalan pulak tu, senang betul! Rata-rata netizen terhibur dan menganggap pasangan Scha dan Awal sangat beruntung kerana terserempak dengan mereka semudah itu.

    Senang-senang saja ye jumpa artis-artis ni. Di KL pun payah-payah

    Untungnya Kak Scha jumpa dia

    You always lucky lahhh last time was Pharrel

    OMG bestnya

    Tidak ketinggalan, artis Shira Ijoy juga meninggalkan komen di video tersebut. Dalam komen itu, dia seperti bergurau dengan membandingkan populariti Scha Alyahya dan Khalid di Instagram. Komennya turut disambut dengan komen lain yang positif dari netizen.

    Dia tau tak IG kau followers sama banyak.. cakap dia (Khalid) jangan berlagak – Shira Ijoy

    Sumber: Instagram schaalyahya

    1
    like
    1
    love
    2
    haha
    wow
    sad
    1
    angry

    KisahDunia.COM

    - Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

    - Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.