Viral

[VIDEO] Hairul Azreen Tumpas ‘Ditibai’ Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet

[VIDEO] Hairul Azreen Tumpas 'Ditibai' Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet 1
 Covid Info Malaysia
Rasaflix

Sharing is caring!

Meskipun mempunyai wajah ‘baby face‘, tahap karisma yang ditunjukkan oleh Hairul Azreen sewaktu melakonkan filem-filem aksi memang tidak perlu dipertikaikan lagi. Menjengah ke Instagram pelakon tegap ini, dia banyak berkongsikan rakaman proses membina stamina diri. Namun video terbaru yang melibatkan isterinya pada semalam berjaya mendapat perhatian netizen.

BACA : [VIDEO] Terkejut Dengar Hairul Azreen Nyanyi, Reaksi Zizan Lepas Tu Paling Win

Boleh tahan juga energy Hanis Zalikha

Dengan nada berseloroh menerusi kapsyen video berkenaan, Hairul telah mengajak Hanis Zalikha untuk sama-sama berlatih dalam pengukuhan aksi-aksi lasak (stunt). Sering tampil dengan imej-imej feminin, siapa menduga stamina isterinya juga boleh tahan hebat sewaktu melakukan beberapa gerakan.


[VIDEO] Hairul Azreen Tumpas 'Ditibai' Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet 2

Bila wife kena paksa training

Bahkan dalam sekelip mata saja, Hairul tumbang selepas ‘ditibai’ oleh orang rumahnya itu. Selepas dua kali menepuk kaki sebagai tanda mengalah, Hanis yang tadinya berwajah bengis terus memberikan senyuman manis sebelum segera mengusap lembut rambut suaminya.

Itu makan dia…Paskal kalah dengan isteri sendiri

Belum cukup 24 jam dikongsikan, video pendek ini sudah berjaya meraih lebih sejuta tontonan daripada netizen. Melihat ke ruangan komen, rata-ratanya menjadi tergamam dengan kekuatan yang ditunjukkan oleh Hanis sehingga berjaya menumpaskan suaminya. Ada juga yang menjadi ‘cair’ melihat adegan sweet mereka berdua di akhir rakaman berkenaan.


[VIDEO] Hairul Azreen Tumpas 'Ditibai' Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet 3

[VIDEO] Hairul Azreen Tumpas 'Ditibai' Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet 4 [VIDEO] Hairul Azreen Tumpas 'Ditibai' Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet 5

Sumber : Instagram Hairul Azreen


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram