Realiti Hidup Viral

[VIDEO] Sakan Joget Dengan Perempuan Lain, Bini Naik Geram ‘Piat’ Telinga Suami

[VIDEO] Sakan Joget Dengan Perempuan Lain, Bini Naik Geram 'Piat' Telinga Suami 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Peminat filem Melayu klasik khususnya, mesti tak dapat lupakan babak mencuit hati watak-watak Do Re Mi dalam arahan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee suatu ketika dulu kan? Malah antara babak yang paling ikonik adalah apabila telinga watak ‘Re’ (A. R. Tompel) ‘dipiat’ oleh isterinya. Tanpa disangka-sangka, babak tersebut rupanya jadi realiti.

BACA: Bini Sentap Suami Tak Ingat Anniversary, Rupanya Ada Surprise Lain Pula Menanti

‘Ahli mesyuarat tingkap’ kena tarik telinga…sakan berjoget dengan perempuan lain

Menerusi perkongsian di TikTok, lelaki bernama Shafie Osman ini pada awalnya dilihat sedang rancak berjoget dengan seorang tetamu wanita di sebuah majlis. Ketika sakan berhibur sambil mempamerkan beberapa gerak tarian lucu, tiba-tiba isterinya berjalan laju ke arahnya. Seakan menahan geram, telinga Shafie kemudiannya ditarik oleh wanita tersebut kembali ke meja makan mereka.

@shafieosman

Reply to @ashrafmie #fyp #fypシ #foryou #tiktokmalaysiaviral #tiktokmalaysia #tiktokmelaka #tiktokindonesia #lawaktiktok #comedy @_lyzxx_

♬ Oh No – Kreepa

Tak serik & takut dengan bini…siap ‘menangkan’ janda lagi

Susulan video tular itu, ramai netizen bertanyakan tentang keadaannya sama ada masih okay ataupun tidak. Dengan nada berseloroh, wedding planner dari Melaka ini bukan saja menyatakan yang dia tidak takut terhadap isteri. Malah Shafie Osman sengaja mengusik teman hidupnya itu konon menangkan golongan janda pula.


@shafieosman

Reply to @31559667545 fyp fypシ foryou tiktokmalaysiaviral tiktokmalaysia tiktokmelaka tiktokindonesia lawaktiktok comedy @_lyzxx_

♬ original sound – Shafie Osman – Shafie Osman

@shafieosman

Reply to @kembaramaya #fyp #fypシ #foryou #tiktokmalaysiaviral #tiktokmalaysia #tiktokmelaka #tiktokindonesia #lawaktiktok #comedy @_lyzxx_

♬ original sound – Shafie Osman – Shafie Osman

Kan dah kena…bini je tau perangai laki dia macam mana

Selain terhibur melihat gelagat suami isteri ini, rata-rata netizen turut berseloroh bahawa isterinya memang sudah kenal segala perangai lelaki tersebut. Secara keseluruhannya, video tersebut telah meraih lebih 70 ribu jumlah tontonan di aplikasi TikTok.

[VIDEO] Sakan Joget Dengan Perempuan Lain, Bini Naik Geram 'Piat' Telinga Suami 2

[VIDEO] Sakan Joget Dengan Perempuan Lain, Bini Naik Geram 'Piat' Telinga Suami 3

[VIDEO] Sakan Joget Dengan Perempuan Lain, Bini Naik Geram 'Piat' Telinga Suami 4


Sumber: TikTok shafieosman

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×