Hiburan International Viral

[VIDEO] Running Man Game Hempuk Tepung, Kwang-soo Cuak Ji-hyo Tendang Kepala

[VIDEO] Running Man Game Hempuk Tepung, Kwang-soo Cuak Ji-hyo Tendang Kepala 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Meskipun gurauan agak kasar, itulah yang menjadi sebab mengapa rancangan ‘Running Man’ terus bersiaran hingga sekarang. Penuh dengan adegan lawak di setiap game, episod terbaru iaitu 545 juga mencuri perhatian ramai. Spotlight juga beralih kepada Lee Kwang-soo dan Song Ji-hyo yang mana kita ketahui mereka berdua sering ‘bertekak’ macam anjing serta kucing sepanjang permainan.


BACA : MC Korea Paling Famous & Selalu Nampak Ceria, Hakikat Gelap Kehidupan Jae-suk

Kelirukan pihak lawan…Sebut perkataan ‘rice’ dan cuba elak tepung

Berbeza dengan permainan sebelum ini, mereka perlu mengelirukan pihak lawan yang sedaya upaya menepuk wajah dengan piring bertepung. Apabila giliran Jeon So-min duduk di atas kerusi, Kwang-soo yang seakan-akan menyimpan geram kepada Ji-hyo telah membuat sesuatu ketika penukaran berlaku.

Kwang-soo sengaja ‘tepek’ tepung tebal bila sampai giliran Ji-hyo…Cuak kepala kena tendang

Dalam senyap-senyap di lantai, dia ‘menepek’ piring berkenaan dengan kuantiti tepung yang banyak supaya wajah Ji-hyo bertukar menjadi putih ketika permainan nanti. Sedar akan niat jahat tersebut, Ji-hyo dengan selamba terus menendang kepala Kwang-soo dengan kakinya sekali gus memecah ketawa di set penggambaran tersebut.


Song Ji-hyo is totally just like… "I'm sorry I'm NOT sorry!" 🤣🙏 #RunningMan #SongJihyo #JeonSomin #LeeKwangsoo #KoreanTV #KoreanEntertainment #Kvariety 런닝맨 RunningMan

Posted by KOCOWA on Wednesday, March 10, 2021

Permainan dah habis tapi Suk-jin tepuk juga Jong-kook guna tepung

Giliran Suk-jin dan Jong-kook juga boleh dikatakan sangat kelakar. Dek kerana kalah pada pusingan pertama, ahli yang paling tua dalam ‘Running Man’ itu nekad berani menghempuk tepung meskipun permainan sudah lama tamat.


Sumber : Facebook Kocowa & YouTube Kocowa

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram