Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] Reaksi Keisha Bila Tahu Nabila Hamil Buat Ramai Terharu! Tapi Rupanya..

Baru-baru ini, suami dan anak aktres terkenal Nabila Huda, telah pun menjadi saksi kemuncak kariernya apabila mengambil sendiri trofi Anugerah Pelakon Pembantu Wanita Terbaik sempena Festival Filem Malaysia (FFM30) tempoh hari. Ternyata pengiktirafan itu bukan sahaja membuktikan bakatnya, namun turut membuktikan kasih sayang antara mereka bertiga meskipun baru masuk tahun ke-3 tahun mendirikan rumahtangga dengan Izwan pada 25 Disember 2015.

BACA: Kongsi Foto Bangun Pagi Ala Orang Putih, Nabila Huda Beri Respon Pada ‘Haters’

Terbaru, Nabila ada berkongsi sebuah video yang telah dirahsiakan sekian lamanya daripada semua peminat, iaitu saat kehamilannya yang kedua! Dalam paparan video tersebut, pelakon filem Munafik itu merakam reaksi Keisha selepas melihat sendiri alat pregnancy test yang diberikan olehnya.

Inilah moment paling sweet! Hampir 4 tahun saya tunggu saat ini

View this post on Instagram

Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang ! Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ? 😝

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Reaksi Keisha ketika itu ternyata sangat berharga apabila dia begitu gembira apabila mendapat tahu yang dia bakal menjadi seorang kakak, sehingga terharu dan menitiskan air mata kegembiraan. Namun begitu, Nabila menyatakan yang dia berdepan k0mplikasi teruk dan selepas diperiksa sekali lagi, rupanya kandungan itu sudah pun tiada…

Ternyata perasaan bercampur baur yang terdapat dalam posting ini mendapat perhatian ramai rakan selebriti dan para peminat yang bersimpati dengan takdir mereka sekeluarga.

Jangan give up ok? In sha Allah ada rezeki lagi tu

Jangan sedih…Allah tahu mana yang terbaik buat u

Pernah juga rasa…hope kita sama2 dapat rezeki tu

Sumber: IG kupu_kupu