Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Rayuan Janji Paling Syahdu, Isteri Tua Sebak Izinkan Suami Nikah 1 Lagi

[VIDEO] Rayuan Janji Paling Syahdu, Isteri Tua Sebak Izinkan Suami Nikah 1 Lagi 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Madu memang manis, tapi bukanlah madu dalam rumah tangga. Jarang sekali ada wanita yang boleh memberikan keizinan dengan tenang apabila si suami menyuarakan hasrat atau janji untuk bernikah lebih daripada seorang. Boleh jadi tak keruan dibuatnya sebab ada banyak perkara yang perlu dipertimbangkan, termasuklah soal kebajikan anak-anak yang semakin membesar.

BACA: [VIDEO] Cemburu Punya Pasal, Isteri Tua Robohkan Rumah Suami Bagi Untuk Madu

Isteri sebak minta janji daripada suami mahu nikah lagi…jangan lupa & abaikan dirinya serta anak-anak

Baru-baru ini, tular di Indonesia mengenai sebuah rakaman video yang memaparkan seorang lelaki bernama Kukuh meminta izin berpoligami daripada isteri pertamanya untuk bernikah lagi dengan wanita muda bernama Rafika Dewi. Menerusi rakaman video berdurasi 1 minit 9 saat tersebut, isteri pertamanya dilihat meminta janji apakah sanggup berikan keadilan kepadanya jika perkara tersebut dibenarkan.


“Berjanji sikap adil & akan menerima bunda (ibu), adik, anak-anak dan seterusnya.” “Insya Allah,” jawab suami lantas memeluk isteri pertamanya.

[VIDEO] Rayuan Janji Paling Syahdu, Isteri Tua Sebak Izinkan Suami Nikah 1 Lagi 2

[VIDEO] Rayuan Janji Paling Syahdu, Isteri Tua Sebak Izinkan Suami Nikah 1 Lagi 3

Suara isteri bergetar tahan sebak izinkan suami berpoligami..

Malah jika diperdengarkan betul-betul, suaranya malah kedengaran sedikit bergetar mengenangkan mereka sudah bertahun-tahun mengharungi rumah tangga bersama. Namun di hujung rakaman itu, dia akhirnya mengumumkan tanda restu bahawa wanita muda yang berada di sebelahnya dinikahkan dengan tersebut.


“Dengan ini saya mengizinkan, adek (madu) saya, Kartika Dewi Pertiana untuk menjadi isteri kedua suami saya,” ucap si isteri lantas memeluk wanita muda yang bakal jadi madunya.

Sumber: IG cyber_nusantara

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya