Hiburan

[VIDEO] “Rasa Nak Sepuk Je” – Parodi Lagu ‘Empat Dara’ Versi Lailer Lawak Habis

[VIDEO] "Rasa Nak Sepuk Je" - Parodi Lagu 'Empat Dara' Versi Lailer Lawak Habis 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Cabaran ‘Empat Dara’ tak disangka-sangka telah menjadi trend viral apabila dicetuskan oleh Elly Mazlein susulan menyanyikan lagu lama tersebut dalam sebuah babak drama ‘Kampung People 2’. Sejak itu, ramai pengguna media sosial termasuk para selebriti yang menyahutnya sambil berhibur dengan cara dan kreativiti masing-masing.

BACA: Sahut Cabaran Kak Lina, Datuk Fizz Fairuz Nyanyi Lagu ‘Empat Dara’ – Haa Masuk

Parodi Lailer nyanyi lagu ‘Empat Dara’ lawak habis…dari mimik muka sampai pelat English ditirunya

Riena Diana selaku watak utama iaitu ‘Laila atau Lailer’ turut tak ketinggalan melakukan cabaran ‘Empat Dara’ ini. Selain berjaya meraih perhatian ramai khususnya peminat ‘Kampung People’, Instafamous bernama Syafiq Naser malah berminat buat parodi terhadapnya. Selain pelat ‘broken English’, pemuda tersebut juga berjaya meniru mimik muka dan cara nyanyian aktres berusia 23 tahun berkenaan sekali gus menghasilkan video yang sangat mencuit hati.


Tak sangka Jekfer pun perangai ‘masuk air’

Terdahulu, Hun Haqeem yang popular dengan watak ‘Jaafar atau Jekfer’ juga dicabar untuk menyanyikan lagu tersebut. Siapa sangka, pelakon kacak ini juga rupanya ‘masuk air’ juga gara-gara menyampaikannya dalam nada suara yang amat lucu hinggakan Riena yang berada di sebelah tak dapat menahan ketawa.

@dramasangat

Penat tau gais Baby Boo Jekfer kepit suara macam ni 🤪 #kampungpeoplefever #chillwithtiktok #kampungpeople2 #4dara #4darachallenge #dramasangat

♬ original sound – dramasangat – dramasangat

Astaga baru hari pertama PKPB…tengok mulut tu rasa nak sepuk je

Parodi yang dihasilkan oleh Syafiq Naser tersebut telah mendapat banyak reaksi daripada ramai pihak termasuklah tuan badan pelakon itu sendiri. Selain terhibur dengan mimik muka yang ditonjolkan, rata-rata netizen turut berseloroh asyik terbelit lidah ketika cuba mahu menirunya.

[VIDEO] "Rasa Nak Sepuk Je" - Parodi Lagu 'Empat Dara' Versi Lailer Lawak Habis 2


[VIDEO] "Rasa Nak Sepuk Je" - Parodi Lagu 'Empat Dara' Versi Lailer Lawak Habis 3

[VIDEO] "Rasa Nak Sepuk Je" - Parodi Lagu 'Empat Dara' Versi Lailer Lawak Habis 4

Sumber: IG nursyafiqnaser & TikTok dramasangat


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram