Hiburan

[VIDEO] “Rasa Nak Lempang Je” – Kerana ‘Senah’, Elly Mazlein Buat Ramai Geram!

Nama aktres Elly Mazlein bukanlah nama baru dalam dunia seni tanah air. Dari dunia nyanyian sehinggalah menceburi bidang lakonan, bakat yang ada itu tidak pernah disia-siakan untuk dicungkil. Bawalah watak apa pun tidak kiralah baik, jahat, sedih, dan sebagainya sudah pasti menjadi dan meninggaIkan kesan yang mendalam kepada para penonton dan peminatnya.

BACA : “Muka Macam Meja” – Kelakar Habis Drama Elly Mazlien dan Shuk Di Konti Radio

Baaru-baru ini Elly telah menjalani penggambaran drama terbarunya iaitu adaptasi novel karya Hana Ilhami, Patah Sayap Bertongkat Paruh bersama barisan pelakon handalan seperti Fasha Sandha, Datuk Aaron Aziz, Zarul Umbrella, Amelina Sharipuddin, dan ramai lagi.

Dalam drama ini, Elly memegang watak sebagai Hasnah atau ‘Senah’ iaitu seorang yang suka bersaing dan tidak boleh melihat kebahagiaan orang lain terutama sekali Aliah (Fasha Sandha).

Geram sungguhlah Senah ni – Part 1

Part 2

Part 3

Di balik tabir Patahnya Sayap Bertongkat Paruh

Ternyata watak ‘Senah’ itu telah mendatangkan rasa kurang senang ramai apabila rata-rata mereka turut berasa geram dengan perwatakannya yang dianggap melampau dan meninggaIkan komen mereka di Instagram Elly.

Macam nak sepak geram..menjadi sungguh2

Si Senah mulut dia Y4 Robbi..nak lempang tang tu jugak

Benci aku Senah ni macam nak sepak buang 

Rasa nak lempang laju2 je tengok ko ni Senah..

Sumber : IG iamellymazlein fashasandha zeelproduction