Viral Inspirasi

[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan

[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Seperti diketahui umum, kerja menebar roti canai lazimnya dikaitkan dengan golongan lelaki. Hal ini kerana tugas tersebut perlu disusuli tenaga yang banyak bagi memenuhi permintaan para pelanggan saban hari. Namun seiring peredaran masa, kini sudah ada ramai wanita yang memiliki kepakaran menyediakan juadah sarapan popular tersebut.

BACA:Β [VIDEO] Terlebih Tebar, Pemuda ‘Garu Kepala’ Roti Canai Sangkut Atas Kipas

Di sebalik jari-jemari halus…gadis cantik ini curi perhatian pandai tebar roti canai

Siapa sangka di sebalik jari-jemari halus, seorang gadis dari Cherating, Pahang ini turut mampu lakukan kerja tersebut. Dikenali sebagai Isya, aksinya menebar roti canai nyata berjaya curi perhatian ramai menerusi sebuah video dimuat naik ke TikTok baru-baru ini.


[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan 2

Tayang skil tebar hanya guna satu tangan…soal makan jangan risau boleh sediakan

Dalam rakaman berdurasi kira-kira 20 saat itu, gadis ini bukan saja tidak kekok jadi penebar di kedai makan. Malah dia juga sangat yakin apabila mempamerkan skil istimewa menebar roti canai hanya menggunakan sebelah tangan saja. Secara keseluruhan, video itu telah meraih lebih 120 ribu views selepas cuma 6 jam dimuat naik.

@ig.its_isyasssss

bole ke mcm ni

♬ bunyi asal – 𝒩𝒾ℯ𝓁.ℬ𝓁𝒢𝓏ℯ – 𝒩𝒾ℯ𝓁.ℬ𝓁𝒢𝓏ℯ

@ig.its_isyasssss

ikut tren takpa kan ade yang sudi ??? #stitch #fyp #fypγ‚· #fypage

♬ bunyi asal – ig:its_isyassss – ig:its_isyassss

Terus melting & terpikat tengok cara dia tebar…macam ni hantaran mahal pun berbaloi

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tinggalkan reaksi kagum dan terpikat dengan skil gadis tersebut. Dalam pada itu, mereka turut berseloroh agak berbaloi jika dilamar dengan jumlah hantaran mahal untuknya.


[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan 3

[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan 4

[VIDEO] Ramai Terpukau, Gadis Tayang Skil Tebar Roti Canai Guna Sebelah Tangan 5


Sumber: TikTok ig.its_isyasssss

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
πŸ”₯[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
πŸ”₯Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram