Viral

[VIDEO] Ramai Dekah Wanita Frust Betulkan Tudung, Penat Tiup Masih Gelembung

[VIDEO] Ramai Dekah Wanita Frust Betulkan Tudung, Penat Tiup Masih Gelembung 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Wanita dan kecantikan memang tidak boleh berpisah. Bukan sahaja solekan semata-mata, malahan pemakaian tudung juga amat dititikberatkan bagi mereka. Pantang tersenget sedikit pun mampu membuatkan para isteri naik angin satu hari suntuk. Lebih-lebih lagi untuk penggemar tudung jenis bawal atau sarung. Memang nampak senang untuk dipakai setiap kali bersiap keluar. Namun struggle sebenarnya, hanya tuan badan sahaja yang tahu.

BACA : [VIDEO] Adjust Rambut Pakai Sudip, Tutorial Tudung Tayar Spare Ni Lawak Habis

Penat hembus awning berkali-kali masih juga nak menggelambung

Kedengaran lucu, bukan? Namun video seorang pemilik TikTok ini pasti membuatkan anda faham tentang kesukaran yang dimaksudkan. Sedang mengenakan hijab berwarna putih dengan fabrik yang sedikit licin, Puan Rozyana Roslan dilihat sedang bersungguh-sungguh membetulkan posisi awning tersebut. Hampir beberapa kali menghembuskan nafas ke atas dan menarik dari di bahagian dalam, semua cara yang dilakukan gagal kerana tudung itu masih lagi menggelembung.


@rozyana93

Nak bentuk muka panjang tapi bentuk bulat je boleh 🥺

♬ original sound – 🦄Ramlanreal🦋 – 🦄Ramlanreal🦋

Ni la sebab kenapa perempuan siap lambat…Tudung susah nak bentuk

Dapat disaksikan dia juga agak frust namun masih sempat membuat muka yang comel. Akhirnya sekali, tudung itu berjaya disarung dan betul-betul cantik melekap walaupun wajahnya tampak sungguh membulat. Menjengah ke ruangan komen, ramai memuji kecomelan Puan Rozyana selain mampu memahami dilema si pemakai tudung. Ada juga yang terkenangkan semula zaman-zaman sekolah di mana juga agak lama bersiap ketika hendak memakai hijab ke sekolah dahulu.

[VIDEO] Ramai Dekah Wanita Frust Betulkan Tudung, Penat Tiup Masih Gelembung 2 [VIDEO] Ramai Dekah Wanita Frust Betulkan Tudung, Penat Tiup Masih Gelembung 3 [VIDEO] Ramai Dekah Wanita Frust Betulkan Tudung, Penat Tiup Masih Gelembung 4

Sumber : TikTok rozyana93

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya