Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Rakam Abang Polis Siap Masuk TikTok, Sekali Isterinya Muncul Terus Cuak

[VIDEO] Rakam Abang Polis Siap Masuk TikTok, Sekali Isterinya Muncul Terus Cuak 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sejak kebelakangan ini, ramai pengguna wanita gemar membuat trendTikTok Do Your Magic’ di mana mereka akan merakam kelibat lelaki kacak khususnya petugas beruniform dengan harapan bakal bertemu jodoh. Video ini kemudiannya akan disunting dengan selitan lagu-lagu cinta sebelum dimuat naik dan sesetengahnya menjadi viral dalam masa yang singkat. Namun bagi seorang gadis ini, nasibnya cukup malang apabila content yang dikongsikan akhirnya memakan diri.

BACA : [VIDEO] Gigih Cari Suami Dengan Hidu Bau Je, Trend TikTok Viral Ni Sweet Habis

Senyap-senyap rakam anggota beruniform, ‘terciduk’ isterinya muncul buat video duet

Pada awalnya, individu berkenaan yang berada di dalam kereta telah merakam seorang anggota polis secara senyap-senyap. Tidak seperti orang lain, siapa sangka isteri kepada lelaki terbabit telah tampil membuat duet seolah-olah mahu memberikan ‘warning’ tentang hakikat perhubungan mereka. Di sebalik itu, dia juga telah meletakkan gambar mesra dengan anggota beruniform itu sambil tersengih manis dan memandang wajah sesama sendiri.


@anannnegi

#duet dengan @rahmisagitaputri

♬ original sound – iam.moon:) – iam.moon:)

Terciduk, terbekik, tercekik…Itu makannya, rakam lagikan dah kena

Dalam pada itu, pemilik asal video terbabit juga sudah memadam terus rakaman asal selain menyah-aktifkan akaun TikToknya sendiri. Menjengah ke ruangan, ramai netizen sempat merasa terhibur selain menyifatkan budaya seperti ini tidak diteruskan lagi. Hal ini kerana, tidak mustahil lelaki yang dirakam itu sudah memegang status sebagai hak orang lain.

[VIDEO] Rakam Abang Polis Siap Masuk TikTok, Sekali Isterinya Muncul Terus Cuak 2 [VIDEO] Rakam Abang Polis Siap Masuk TikTok, Sekali Isterinya Muncul Terus Cuak 3 [VIDEO] Rakam Abang Polis Siap Masuk TikTok, Sekali Isterinya Muncul Terus Cuak 4

Sumber : TikTok annannegi

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya