Viral

[VIDEO] Prank Ada Anjing Masuk Rumah, Ramai Terhibur Reaksi Panik Family Ini!

Selari dengan peredaran zaman, begitu banyak aplikasi menarik yang berjaya dicipta sebagai hiburan untuk para pengguna telefon pintar khususnya. Bukan sekadar satu atau dua, malahan terdapat pelbagai filter menarik yang telah digunakan sehingga ia menjadi viral di media sosial. Jika menjengah ke ruang Twitter sekarang, penggunaan filter yang memaparkan haiwan seolah-olah nampak macam real telah menjadi trend apabila ramai mula membuat prank kepada ahli keluarga mereka.

BACA : [VIDEO] Terkedu Kejap!- Zizan Singgah Masuk IG Live, Reaksi Mira Filzah Cute!

Antara yang turutmengambil kesempatan untuk membuat gurauan lucu itu adalah individu dengan akaun Twitter @Caden Harris ini. Mendapat hampir 9000 jumlah retweet sejak dikongsikan semalam, respon balas yang ditunjukkan oleh keluarganya tatkala mengetahui ada anjing memasuki rumah sungguh melucukan sekali.

Aku tengok ramai orang prank guna filter anjing ni. Jadi kita cuba buat dekat group family.

Reaksi bila mereka sampai rumah…

Belum habis terkejut dengan berita rumah mereka dimasuki haiwan berkenaan, si ayah semakin naik angin apabila anjing itu dilihat terbaring dengan tenang di atas katilnya pula! Tidak ketinggalan, reaksinya selepas mengetahui bahawa gambar berikut hanyalah filter seolah-olah menambah kelucuan dalam usikan anak-beranak ini.

Kalau aku buat dalam group family, confirm kena kick

Menyaksikan kejadian lucu ini, netizen juga nampaknya terhibur dan sempat juga merancang untuk membuat usikan yang sama kepada keluarga mereka sendiri nanti.

Part ‘cel*ka’ tu tersembur aku

Seriuslah comel gila reaction family kau

Sumber : Twitter Caden Harris

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Maaf

Sila matikan Ad Blocker untuk membaca artikel dalam portal ini