Hiburan

[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi

[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Industri muzik tanah air nampaknya semakin meriah dengan kehadiran pendatang baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Kelompok selebriti muda ini juga lebih dikenali sebagai ‘Budak Baru Nak Up’ (BBNU). Bercakap soal BBNU, kita pastinya teringat kepada seorang penyanyi yang sedang meningkat naik iaitu Asad Motawh. Baru-baru ini, dia telah mengadakan konsert jelajah iaitu The Percaya Tour ke seluruh Malaysia.

Baca : Lawak! “Double Tap Kalau Nak Tengok Love Dekat Hati Asad Motawh”-Respon Jaa & Radin Era Bikin Warga Twitter ‘Berjangkit’!

Namun begitu, konsert jelajah yang dilakukan di sebuah mall yang terletak di Petaling Jaya pada hari semalam telah mengejutkan penyanyi muda ini apabila seorang peminat telah memeIuknya secara tiba-tiba.

Maafkan suara saya…saya terkejut

Di dalam video yang dimuat naik ke Instagram penyanyi muda ini, dia baru sahaja mula menyanyi dan seorang peminat perempuan telah meluru naik ke pentas sebelum mendakapnya dari belakang. Suasana terus menjadi kelam-kabut sehingga pihak kru terpaksa naik ke pentas untuk meleraikan ‘pergelutan’ tersebut.

[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 2

Meskipun kelihatan sedikit terkedu, Asad Motawh masih tenang dan meneruskan nyanyiannya meskipun pentas persembahan telah diganggu.


[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 3

Melalui sebuah video dari Instagram mstaronlineofficial pula, pihak kru terpaksa membawa keluar gadis tersebut.

Situasi belakang pentas sejurus Asad Motawh dipeIuk wanita

Berikutan kejadian tersebut, netizen telah memberikan pelbagai reaksi dan tidak ketinggalan, ada juga yang berpendapat ini hanyalah lakonan semata-mata.

Aku tak kisah kalau yang buat tu bukan Isl4m tapi dia pakai tudung
[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 4

Lagi teruk dari kpopers
[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 5

[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 6

Gimik & dah plan awal-awal sebab nak viral
[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 7

Maafkan perempuan tu…dia mengigau
[VIDEO] Pentas Terganggu, Asad Motawh Didakap Peminat Fanatik Ketika Menyanyi 8

Sumber : Instagram mstaronlineofficial dan asad.motawh

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya