Viral

[VIDEO] Pengantin Baju Putih Tak Cover Malu, Makan Beradab Syok Bedal Shellout

[VIDEO] Pengantin Baju Putih Tak Cover Malu, Makan Beradab Syok Bedal Shellout 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Acara makan beradab adalah sesi di mana pengantin akan duduk semeja bersama dengan keluarga terdekat utuk menjamu selera. Kebiasaanya juga, menu makanan mereka jauh lebih istimewa berbanding lauk tetamu lain contohnya ikan siakap masak sweet sour, udang atau sotong panjat, ikan bawal masak merah serta biryani. Namun bagi pasangan mempelai di bawah ini, nampaknya keunikan mereka telah menjadi tular.


BACA : [VIDEO] Pengantin Viral Makan Beradab Macam Datang Wedding Orang, Tak Cover Ayu

Kali ini kita buat kelainan, makan shellout pakai tangan baru sempoi

Menerusi perkongsikan saudari Kyra Amiraa, pasangan pengantin yang mengenakan baju putih tersebut nampak begitu berselera menjamu selambak hidangan shellout. Tidak nampak segan atau cuba untuk cover malu seperti di situasi makan beradab pengantin lain, mereka berdua malah sangat berpuas hati dan memuji kesedapan masakan itu.

@kyraamiraa

Reply to @lilymanisa sempoi ke tak😂 #fyp #fypシ #foryoupage #mekmiramasak @eydaaisya96

♬ Selamat Pengantin Baru – Anita Sarawak

Adik request nak kakak dia je yang buat makan beradab

Dedah Kyra Amiraa, rupa-rupanya adik lelakinya sendiri yang membuat permintaan untuk dimasakkan hidangan itu pada hari perkahwinannya. Pastinya ia sangat berlainan daripada lauk pauk ‘klise’ yang sudah biasa dihidangkan dalam kebanyakan majlis kahwin. Dia juga tidak kedekut berkongsikan resepi untuk membuat ayam panggang dan shellout yang sedap kepada para netizen.


@kyraamiraa

Sukatan tu utk 2 ekor ayam tau , kalau nk bt sekor aym just kurangkan bahan je 😘 #fyp #fypシ #foryoupage #mekmiramasak

♬ Selamat Pengantin Baru – Wann

@kyraamiraa

Since rmai sgt yg tk jumpa vdeo shellout tu sb vid tu dok bawah2 , so sy repost balik . Klau tnya lg siap😂 #fyp #fypシ #foryoupage #mekmiramasak

♬ original sound – Amirah Husain – Amirah Husain

Memang bantai makan macam kat rumah…Takut pengantin duk hadap meja je taknak sanding

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen memuji kesederhanaan acara makan beradab mempelai ini. Ada juga yang berseloroh mereka pula enggan bersanding gara-gara terlalu fokus untuk menikmati hidangan sesedap itu.


[VIDEO] Pengantin Baju Putih Tak Cover Malu, Makan Beradab Syok Bedal Shellout 2

[VIDEO] Pengantin Baju Putih Tak Cover Malu, Makan Beradab Syok Bedal Shellout 3

[VIDEO] Pengantin Baju Putih Tak Cover Malu, Makan Beradab Syok Bedal Shellout 4

Sumber : TikTok kyraamiraa

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram