Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Meskipun ada yang mungkin pernah berenggang atau melalui episod cinta putus di tengah jalan, tapi kalau dah namanya jodoh pasti bersatu juga akhirnya. Walaupun bunyinya agak tak masuk akal, tapi soal jodoh pertemuan adalah rahsia Maha Esa.

BACA:Β Jodoh Bertaut Masa Hiking Bersama, Lelaki Bahagia Tawan Puncak Cinta Isteri

Bukan main susah 3 tahun nak move on, sekali ex boyfriend masuk melamar

Menerusi sebuah perkongsian video TikTok, individu bernama Siti sempat berkongsi kisahnya yang telah pun dilamar oleh bekas teman lelakinya sendiri. Gadis tersebut menjelaskan hubungannya dengan pemuda bernama Azri itu pernah putus sekitar 2017.Β  Selepas hampir 3 tahun melalui fasa sedih untuk move on, ternyata jodoh antara kedua-duanya masih lagi kuat.

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 2


@yayangggggg_

πŸ’πŸ€

♬ original sound – π’œπ’Έπ’Ύπ“π“.π“‡π“‡βœ¨ – Acill.rr

Tak lama lagi dah nak kahwin, berjaya dapat restu kedua-dua ibu bapa

Sebaik mendapat tahu bekas teman wanitanya kembali single, tanpa melepaskan peluang Azri lantas mengambil keputusan untuk meminang. Berkat restu ibu bapa masing-masing, kini mereka cuma selangkah lagi untuk meniti hari bahagia sebagai suami isteri.

@yayangggggg_

πŸ₯ΊπŸ€βœ¨

♬ original sound – IG: NZADEKKKKKK_ – IG: NZADEKKKKKK_

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 3

Ni lah namanya jodoh, dah putus eh muncul balik. Semoga dipermudahkan urusan seterusnya

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira dengan perkongsian video tersebut. Malah mereka sempat berseloroh kononnya jodoh mereka berdua tersangat kuat walaupun pernah putus. Selain itu, ramai juga turut memberi reaksi sebaliknya kerana tidak semua sanggup berjodoh dengan bekas partner masing-masing.

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 4

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 5

[VIDEO] Penat 3 Tahun Move On, Gadis Tak Sangka Dipinang Ex-Boyfriend Sendiri 6

Sumber: TikTok YayangΒ 

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya