Cinta & Perhubungan Inspirasi Viral

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Jika ditanya kepada sesiapa pun, perkara yang paling mereka inginkan sepanjang hidup di dunia ini pastilah mahu membahagiakan ibu dan bapa masing-masing. Hal ini kerana sesungguhnya pengorbanan mereka dalam mengasuh, membesarkan serta mendidik semua zuriatnya agar menjadi manusia berguna adalah tidak ternilai. Maka sebab itulah, jangan pernah lelah untuk berbudi kepada kedua-dua insan ini.

BACA: “Jatuh Ayaq Mata Aku Tengok Hampa Satu Family” – Kongsi Saat Gembira Buat Kejutan Untuk Keluarga Bikin Netizen Sebak

Kejutan motor baru sempena birthday ayah

Samalah perihalnya mengenai seorang pemuda yang menjadi perhatian di laman Twitter baru-baru ini. Sekitar petang tadi, lelaki yang dikenali sebagai Faez ini telah memuat naik video kejutan sempena ulang tahun hari kelahiran bapa tercinta dengan menghadiahkannya sebuah motosikal baru. Difahamkan juga, hadiah tersebut adalah hasil daripada melakukan bermacam-macam kerja sebelum ini.

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 2

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 3


Tak pernah beli baru…utamakan wang pencen untuk anak-anak

Menerusi kapsyen yang ditulis lelaki tersebut, ayahnya tidak pernah langsung menggantikan motosikal lama miliknya meskipun berkemampuan setelah memperoleh duit pencen sejak beberapa tahun yang lalu. Malahan wang itu akan disimpan olehnya sebaik mungkin demi urusan anak-anak yang jauh lebih penting.

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 4

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 5

Buat parents seronok…Allah akan murahkan lagi rezeki

Sambil diiringi lagu ‘Titip Rindu Buat Ayah’, rakaman video yang berdurasi 2 minit 10 saat itu nyata meruntunkan jiwa netizen yang menyaksikannya. Selain tumpang gembira dengan hadiah yang diberikan kepada bapanya, rata-rata mereka turut terinspirasi dengan usaha yang ditampilkan oleh remaja ini. Dalam pada itu, Faez menerangkan bahawa pesanan deep ayahnya telalu peribadi untuk dikongsikan kepada warga maya yang lain.


[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 6

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 7

[VIDEO] Pemuda Sanggup Buat 2,3 Kerja Demi Hadiahkan Bapa Motosikal Baru. Sebak 8

Sumber: Twitter muhdfaezrazali


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya