Viral Hiburan

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Walaupun baru berusia 23 tahun, namun nama Haqiem Rusli sudah dikira setanding dengan artis-artis terkenal lain. Mana tidaknya, penyanyi ‘Lembah Kesepian’ ini pernah menggondol trofi Anugerah Bintang Paling Popular (ABPBH) 2020.


BACA: [VIDEO] Isu Artis Suka Kecam Sesama Artis, Pandangan Haqiem Rusli Dipuji Ramai

Umum berita mengejutkan pada 2 pagi…Sah rancang akan berkahwin hujung tahun ini

Tiada angin tiada ribut, pada jam 2 pagi tadi Haqiem tiba-tiba sahaja mengumumkan berita yang mengejutkan menerusi Instagram (IG) Live kepada para peminatnya. Penyanyi yang cukup popular dengan imej berkaca mata hitam itu mengesahkan sudah merancang untuk tamatkan zaman bujang pada akhir tahun ini dengan pilihan hatinya.

@symira_i

congrats haqiem rusli 🥺

♬ original sound – totoroieya 🇵🇸❤️ – totoroieya 🇵🇸❤️

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 2

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 3

Bagitahu awal-awal perancangan supaya tak kecoh nanti…Happy dapat feedback positif

Jelas Haqiem, pengumuman itu dibuat supaya tidak timbul kekecohan pada masa akan datang jika ada yang melihatnya sedang melakukan persiapan untuk ke gerbang perkahwinan. Dalam pada itu, komposer berkenaan terharu apabila mendapat banyak feedback positif daripada para peminat.


[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 4

Untungnya bakal wife dia nanti…Kalau member tahu ni confirm menangis, semua crush nak kahwin

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira dengan pengumuman yang mengejutkan itu. Walau bagaimanapun ada yang broken, para peminat tetap menghormati keputusan yang dibuat Haqiem selain tidak sabar untuk melihat siapakah gerangan wanita bertuah tersebut.


[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 5

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 6

[VIDEO] Peminat Tak Keruan, Haqiem Rusli Tiba-Tiba Umum Nikah Jam 2 Pagi 7

Sumber: TikTok symira_i, Twitter adsplstn & Haqiem Rusli

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook