Realiti Hidup Santai Viral

[VIDEO] “Pasrah Habis Muka..” – Anak Selamba ‘Mandikan’ Ayah Di Majlis Kahwin

[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sebagai ibu bapa yang bertanggungjawab, penting untuk sentiasa bersabar dalam mendidik dan menjaga anak-anak. Lebih-lebih lagi ketika mereka masih kecil, sudah tentu banyak ragam nakal yang perlu kita hadapi. Namun, jika difikirkan kembali kelakuan mereka pastinya mampu membuatkan kita tersenyum satu hari nanti. Begitulah yang terjadi kepada lelaki ini, apabila video terpaksa melayan ragam anak dalam sebuah majlis tular di Facebook.


BACA : [VIDEO] Panggil Ayah Balik, Ragam Anak Aeril Mahu Jumpa Adik Baru Comel Habis

Pasrah habis muka ayah

Melalui video yang dimuat naik oleh Muhammad Hamizan Sumawi, dapat dilihat dia telah menghadiri sebuah kenduri. Namun, pada awal video yang ditunjukkkan mukanya seolah-olah pasrah dengan apa yang berlaku sekali gus membuatkan netizen ingin mengetahui sebabnya.

[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 2

[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 3

Basah baju ayah dibuatnya

Tanpa disangka-sangka perkongsian video berdurasi 16 saat itu rupa-rupanya telah memaparkan gelagat si anak yang sedang menuangkan air minuman ke atas bajunya. Jika diperhatikan anaknya langsung tidak menunjukkan tanda-tanda rasa bersalah malah terus melakukannya hinggakan basah baju yang dipakai Hamizan.


Dia ingatkan pokok bunga

Video dengan 300 ribu tontonan itu ternyata telah mencuri perhatian netizen di media sosial. Selain bersimpati terhadap nasib si ayah, netizen turut merasa kagum dengan kesabaran yang ditunjukkan. Dalam pada itu, aksi dua beranak ini ternyata membuatkan rata-rata netizen sangat terhibur.


[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 4

[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 5

[VIDEO] "Pasrah Habis Muka.." - Anak Selamba 'Mandikan' Ayah Di Majlis Kahwin 6

Sumber : Facebook muhammadhamizan.sumawi

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram