International

[VIDEO] Padah Berselingkuh Dulu, Da-kyung & Tae-oh Akhirnya Terkena ‘Karma’

[VIDEO] Padah Berselingkuh Dulu, Da-kyung & Tae-oh Akhirnya Terkena ‘Karma’

Sharing is caring!

Memasuki minggu akhir tayangannya, siapa sangka konflik berselingkuh antara Da-kyung, Lee Tae-oh dan Ji Sun-woo nampaknya semakin ‘membarah’. Selain diketahui anak mereka sendiri, Ji Sun-woo nyata mencuri perhatian peminat apabila mendedahkan rahsia gelap bersama bekas suaminya kepada Da-kyung. Malahan perkara itu juga diakui sendiri oleh Tae-oh dalam episod terbaru ‘The World Of The Married‘.

BACA:ย Hidup Anak & Ibu Tak Keruan, Episod Baru ‘The World Of The Married’ Cetus Sebak


Rahsia & perangai Lee Tae-oh akhirnya terbongkar

Walaupun pada awalnya Da-kyung seolah-olah boleh menerima pengakuan tersebut dan berusaha untuk memperjuangkan rumah tangganya, namun ia tak bertahan lama. Satu persatu rahsia dibongkarkan sendiri oleh Sun-woo yang berasa curiga tentang persamaan dalam kedua-dua perkahwinan Tae-oh.

Terkena hukum karma sebab tak setia…hilang segalanya

Gara-gara tak dapat menerima hakikat tersebut, Da-kyung dan ibu bapanya telah nekad untuk ‘membuang’ Tae-oh buat selama-lamanya. Selain kehilangan harta dan kerjaya, lelaki itu bagaikan terkena ‘karma’ selepas turut tak diberi peluang untuk membesarkan anak mereka iaitu Jenny.


“Mak telalu berharga untuk Dr. Kim”

Dalam pada itu, hubungan antara Sun-woo dan Dr. Kim Yoon-ki iaitu individu yang bertanggungjawab menyelamatkan nyawanya dalam episod terdahulu turut menjadi tumpuan ramai. Namun begitu, anak lelakinya menganggap mereka tak layak untuk bersama walaupun lelaki berstatus duda itu sering mengambil berat tentang keluarga Sun-woo. Bagaimanapun, plot drama ini nampaknya berterusan ke episod kemuncak apabila Joon-young tiba-tiba didapati hilang pula.

Sumber: Twitter heeaefan, HELLOstuPID26, Leeqa_, umaarou & jiahminkyu


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram