Realiti Hidup

[VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain

[VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Pada zaman sekarang, mendapatkan sahabat yang sejati tak ubah seperti mencari berlian di dalam lautan. Kuantiti yang ramai tidak bermakna semuanya benar-benar ikhlas dalam berkawan. Belum lagi yang hanya datang mendekati demi kepentingan sendiri atau ketika susah sahaja. Tidak kisah berapa banyak kali berbuat kebaikan, tidak semua rakan mahu membalas jasa dengan cara yang baik. Pahit tapi benar, itulah realiti yang dihadapi seorang pemuda ini.

BACA : Tunggu 1 Jam Janji Nak Makan Sama, Lelaki Nangis Kawan Lepak Dengan Member Lain

[VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 2
Gambar sekadar hiasan

Cakap tak jadi lepak rupanya keluar dengan member lain…Toxic friend

Pada satu hari, dia ternampak rakannya memuat naik status di WhatsApp kononnya mengajak sesiapa untuk keluar gara-gara sedang bosan. Berniat baik untuk menjadi peneman, dia menawarkan diri namun akhirnya ditolak mentah-mentah. Pada awalnya, dia membalas mesej itu secara baik dan tidaklah terasa hati. Namun alangkah kecewanya apabila dia melihat post  baru rakannya tadi yang rupanya sudah pun seronok melepak bersama dengan kawan-kawan lain.


@azlannazeran

✨ toxic friend ✨ #fypシ #fypppppppppppppp #foryoupage #fyp

♬ original sound – I C A L 🔫 – I C A L 🔫

Sebab ni la aku trauma nak ada kawan…Tak rasa apa dah sebab banyak kali kena

Seakan-akan memahami rasa terguris dengan apa yang dialami pemuda ini, netizen mula membanjiri ruangan komen dengan kata-kata positif. Dalam pada itu, mereka juga berkongsikan pengalaman saat disisihkan member sendiri dan seolah-olah tidak dihargai dalam hubungan persahabatan sehingga mengudang rasa trauma dalam diri mereka.

[VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 3 [VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 4 [VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 5

[VIDEO] Offer Nak Teman Keluar, Kecewa Rupanya Kawan Lepak Dengan Member Lain 6
Gambar sekadar hiasan

Sumber : TIkTok azlannazeran

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×