Fesyen & Gaya Hidup Hiburan Santai

[VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu

[VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu

Sharing is caring!

Ragam anak-anak yang kurang menentu serta kuat menangis ada kalanya memang menguji kesabaran ibu dan bapa di luar sana. Pantang saja ada perkara yang menimbulkan rasa tak puas hati mereka, mahu riuh satu rumah dibuatnya. Hakikatnya, situasi sedemikian adalah asam garam dalam kehidupan berkeluarga. Begitulah juga gambaran daripada sebuah perkongsian video daripada bintang kelahiran Akademi Fantasia Ke-6 iaitu Nubhan di Instagram baru-baru ini.

BACA: [VIDEO] Sibuk Drive Meragam Minta Susu, Celoteh Anak Nubhan Lucu Habis

Nubhan tenangkan anak menangis

Bagi yang tidak tahu, penyanyi ini sudah pun mendirikan rumah tangga dan mempunyai dua cahaya mata setakat ini. Dalam video tersebut, boleh disaksikan bagaimana Nubhan begitu gigih menenangkan anak pertamanya atau mesra dipanggil Aafiya yang kelihatan menangis dengan teresak-esak. Dalam keadaan berbaring sambil mendakap anaknya, moment itu telah mendapat perhatian ramai peminatnya.


[VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu

Susah nak pujuk girlfriend merajuk ni

Ujar penyanyi berusia 34 tahun ini, dia sudah berusaha mendodoi dan memeluk kanak-kanak tersebut untuk memujuknya tapi masih belum berjaya. Malah lebih menarik lagi adalah iringan muzik latar yang penuh kesyahduan turut menghiasi adegan tersebut. Sementara itu, dia menasihati para ibu atau bapa agar banyakkanlah bersabar apabila berhadapan dengan ragam kanak-kanak sebegitu.

Lagu pun memainkan peranan..

Rakaman berdurasi 1 minit itu telah dihujani pelbagai reaksi netizen di ruangan komen. Rata-ratanya terhibur dan sempat berseloroh tatkala melihatkan gelagat dua beranak ini. Tak cukup dengan itu, ada juga yang meluahkan rasa tersentuh apabila mendengar alunan muzik piano yang dimainkan sepanjang klip video berkenaan. Keseluruhannya, video tersebut telah mendapat lebih 56 ribu jumlah tontonan setakat ini.


[VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu [VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu [VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu [VIDEO] Nubhan Pujuk Anak Meragam Teruk, Tapi Muzik Latar Pula Undang Syahdu

Sumber: Instagram Nubhan


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram