Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash

[VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Beberapa tahun lalu, mungkin keputusan untuk bernikah di usia muda akan dipandang remeh oleh oleh sekeliling. Namun sejak akhir-akhir ini apalagi ketika PKP dilaksanakan, semakin ramai yang mengambil keputusan berkahwin kerana urusannya lebih mudah. Maka tidak hairanlah begitu banyak video yang tular menerusi media sosial di mana para pengantin begitu terbuka berkongsikan kisah mereka.


BACA : [VIDEO] Datuk K Main TikTok Jujur Mengaku Takut Bini, Habis Tokti Gelak Besar

Terkejut suami bagi hadiah istimewa pada hari pernikahan

Tidak ketinggalan, gadis berusia 18 tahun dengan akaun TikTok @ayunieso24 juga sempat memuat naik detik indah di hari perkahwinannya. Cukup luar biasa, dia begitu terkejut apabila mendapati suaminya memberikan hadiah istimewa sempena pernikahan mereka. Awalnya, mata pengantin perempuan itu telah ditutup terlebih dahulu sebelum dibawa melangkah ke luar rumah.

@ayunieso24

Tq suami , supprise kan MUSTANG pd hari perkahwinan kita hari ni , walaupon usia kita baru 18 tahun! Nt yuni akn cerita mcm mana kami capai tahap ni

♬ original sound – ayunieso

Rupanya suami beli kereta mewah secara cash

Apabila ikatan kain dibuka, alangkah terkesimanya apabila mendapati terdapat sebuah kereta mewah terpampang di depan mata. Sebak dengan pemberian itu, dia seakan-akan tidak percaya sebelum akhirnya menangis kerana terlalu gembira. Dalam layaran di ig story juga, dia mendedahkan suaminya membeli kenderaan mahal itu secara cash.


[VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash 2

Lelaki kalau sayang dia takkan cipta alasan…Dia akan buat kita happy dengan pelbagai cara

Netizen juga sama-sama merasa sebak malah menyifatkan gadis ini sebagai beruntung. Tidak ketinggalan juga yang mendoakan perkahwinan mereka bahagia.


[VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash 3 [VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash 4 [VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash 5

Sumber : TikTok ayunieso24 & Instagram ayuniso_

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram