Inspirasi Viral

[VIDEO] “Nangis Teruk..”-Bini Buat Surprise Kehamilan, Lihat Reaksi Suaminya!

Anak merupakan anugerah tidak ternilai dari Yang Maha Esa untuk insan-insan yang sudah mendirikan rumah tangga. Namun di atas hikmah yang tertentu, ada juga yang diuji apabila mereka lambat untuk merasai moment indah tersebut. Baru-baru ini, sebuah video sepasang suami isteri yang akhirnya dikurniakan zuriat telah mendapat perhatian dari para netizen. Si isteri pula sempat membuat sesuatu yang unik untuk memberi kejutan gembira itu kepada suaminya!

Baca : Mengeluh Berat Badan Naik Waktu Hamil, Ini Komen Sweet Aliff Pada Isterinya!

Aku menangis teruk hari ini. Tahniah pada kakak. Ingat lagi dia mesti buat ujian kehamilan setiap kali datang haid, walaupun lewat sehari. Selalunya lepas keluar tandas dia senyum walaupun wajah kecewa. Tapi hari ini, Alhamdulillah!

Hampir mendapat 1000 retweet, video itu sebenarnya dikongsikan oleh adik wanita tersebut yang mengucapkan tahniah kepada kakaknya. Dalam video ini, si suami kelihatan baru memasuki bilik sementara si isteri pula tenang berbaring di atas katil. Sepasang baju bayi kecil yang digantungkan pada televisyen milik mereka terus menarik perhatian lelaki ini.

Sedar bahawa dirinya bakal menjadi bapa, lelaki ini terus meluru ke atas katil dan mendakap erat isterinya. Bagaikan satu hadiah sangat bermakna, lelaki ini terus-terusan bertanyakan hal tersebut memandangkan jiwanya terlalu teruja kerana akhirnya bakal menjadi bapa. Menyaksikan video ini, netizen turut merasa sebak dan menucapkan tahniah kepada kedua-duanya sekali.

Sebaknya tengok video ni…Tahniah!

Happy tengok! Suka tengok orang lain ada baby dalam perut

Suami dia bahagia sangat…Comel sangat reaksi dia

Sumber : Twitter Suesafeei

[instagram-feed]