Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Beberapa hari lalu, kecoh di media sosial apabila aktres Nabila Huda atau lebih mesra disapa Abil dikatakan saling berbalas kenyataan dengan ibu tirinya iaitu Nourish Hassan gara-gara ucapan ‘Hari Bapa’ yang dikongsikan di Instagram baru-baru ini. Menurut Abil, kerana wanita itu jugalah hubungannya dengan penyanyi rock legenda Amy Search semakin renggang sehingga kini.

BACA : “Neraka Tempat Kami..” – Nabila Huda Selar Pihak Salah Guna Media Sosial

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Terbaru, Abil ada memuat naik satu video di IG miliknya ketika pengarah dan pelakon iaitu Erma Fatima berkunjung ke rumahnya untuk beraya. Dalam video tersebut Abil menyampaikan duit raya kepada Erma.

Alhamdulillah hidup saya dah complete sekarang..

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Erma juga sempat menitipkan doa buat Abil sebaik menerima duit raya sambil mendakapnya.

Saya doakan moga kebahagiaan awak dunia akhirat..

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Namun, apa yang lebih mencuri tumpuan ramai dalam video tersebut adalah kelibat penyanyi rock itu yang turut bersama-sama Nabila dan Erma.

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Erma turut berkongsi video di IG miliknya memaparkan kelibat Amy yang baru selesai masak asam pedas ikan jebahak buatnya.

Kalau aku datang rumah dia aku tak nak makan lain..

View this post on Instagram

Kalau aku dtg rmh dia aku tk nk mkn lain selain asam pedas masakan airtangan dia @aku.amysearch #alhamdulillah

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

Menjengah ke ruang komen, netizen turut meluahkan rasa syukur kerana Abil kembali bersatu dengan papa kesayangannya itu meskipun tidak ada foto mereka bersama.

MasyaAllah..happy sangat tengok Abil & Amy dah berdamai

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search
Kredit Foto : BH Online

Alhamdulillah Abil..kasih sayang ayah pada anak..

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Berulang kali tengok..semoga kegembiraan ini kekal

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Keluar air mata nampak ni..U anak yang baik..

[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Sumber : IG Nabila Huda[VIDEO] Nabila Huda Bagi Erma Duit Raya, Netizen Perasan Kelibat Amy Search

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram