Viral

[VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly

[VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun 2021, nyatanya ramai peminat yang tidak sabar menantikan penyatuan antara Ayda Jebat dan juga Nabil Mahir. Menjengah ke Instagram masing-masing, dua orang selebriti ini memang dikenali dengan perangai ‘gila-gila’ dan mungkin itulah yang membuatkan perhubungan mereka tampak serasi. Malah terbaru, mereka juga sempat membuat kemunculan dalam rancangan ‘Trek Selebriti’ yang dihoskan oleh Aliff Farhan.

BACA : [VIDEO] Prank Difitnah Kutuk Michael Ang, Sekali Ni Pula Respon Elly Mazlein

[VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly 2

Nabil kononnya tinggalkan Ayda Jebat tepi jalan sambil marah-marah

Kali ini, Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah mensasarkan sebuah prank kepada Mama mereka iaitu Sheily Rusly. Kononnya, Nabil telah naik angin setelah mendapati Ayda berhubung dengan lelaki lain walhal tarikh perkahwinan sudah semakin dekat. Mengetahui kejadian itu, penerbit JS Picture berkenaan juga mula risau sebelum mengatakan akan menghantar bantuan ke sana. Dengan reaksi yang cukup resah, siapa sangka semuanya hanyalah gurauan semata-mata.


Puas hati bila Aliff kena prank…Biru muka kau

Disangka akan tergelak sekali, Aliff seakan-akan ‘terciduk’ kerana dimarahi pula oleh Sheila Rusly. Setelah berkali-kali menyakat orang dalam episod sebelum ini, akhirnya dia sebagai pengacara rancangan pula yang menjadi sasaran prank. Dalam pada itu, netizen juga berpuas hati selain berseloroh muka Aliff menjadi biru gara-gara terlalu gementar.

[VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly 3 [VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly 4 [VIDEO] Nabil Tinggalkan Ayda Jebat Tepi Jalan, Host Cuak Dimarah Sheila Rusly 5

Sumber : Instagram aliffarhan_jr

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×