Hiburan Santai

[VIDEO] “Muka Sajat, Suara Paknil, Loghat Che Ta” – Video Membebel Lelaki Sebijik Muka Sajat Jadi Perhatian

Penggunaan teknologi internet tanpa batasan hari ini membuatkan ramai menggunakan media sosial sebagai medium perantaraan dengan dunia luar. Dengan adanya media sosial, sesuatu berita dan video dengan mudahnya menjadi tular hanya dengan kuasa di hujung jari.

BACA: [VIDEO] “Apa Kejadahnya Exercise Camni” – Senaman Unik Adik Ni Buat Ramai Terhibur

Baru-baru ini, sebuah video telah tular di Twitter. Video itu memperlihatkan seorang lelaki yang pernah menjadi peserta I Can See Your Voice Malaysia, sedang membebel tentang perangai-perangai lelaki di luar sana yang pengotor apabila membuang air di tandas awam. Video tersebut telah menarik perhatian ramai kerana mirip wajah dan percakapannya yang sama seperti Sajat. Jom kita layan video brader ni..

Pasaipa k*ncing merata

Video itu membuatkan ramai terhibur melihat gelagatnya percakapannya. Ada yang berkata dia menyerupai suara Paknil, berloghat seperti Rozita Che Wan dan berwajah mirip Sajat.

Muka Sajat, suara Paknil, loghat Che Ta

Di ruangan komen, pelbagai reaksi dan pandangan netizen diberikan terhadapnya. Ramai juga yang bersetuju dengan percakapannya tentang budaya pengotor lelaki Malaysia apabila menggunakan tandas awam.

Ingat Sajat dah beransur insaf

Cara percakapan dia pon macam Sajat

Apehal suara macam Paknil 😂

Tapi apa yang dia cakap tu betul weh

Sumber: sheikh_anon

like
love
2
haha
1
wow
1
sad
6
angry