Viral Hiburan

[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar

[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Hampir setahun tidak dapat bersua muka dengan suami tercinta yang bertugas di Australia, pengacara Dayah Bakar tabah membesarkan anak lelakinya seorang diri. Sejak hamil sehingga ke hari ini, cuma panggilan video menjadi penghubung antara dua benua.


BACA: Tidur Di Video Call, Umur Sebulan Anak Dayah Bakar Masih Belum Jumpa Ayahnya

Nak lepas rindu kat isteri, anak dapat video call sahaja

Semakin kuat di samping keluarga dan juga sahabat handai, Dayah saban hari tidak lokek berkongsi perkembangan anaknya bernama Achbar Muhammad Fahri yang kini sudah pun berusia 4 bulan. Biarpun suaminya, Kapten Hanif Hamidi tidak dapat berada di samping sepanjang ‘si kecil’ itu membesar, tetapi pengacara berkenaan sentiasa memastikan setiap moment penting akan dikongsikan bersama.

[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 2

[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 3

Anak dah pandai berguling, pandai dia tunjuk depan Baba

Dalam sebuah video yang dikongsikan menerusi IG Story Dayah Bakar semalam, suasana sebak menyelubungi apabila kedua-dua suami isteri tersebut teruja melihat anak sulung mereka sudah pandai berguling. Kedengaran suara si ayah kuat memberi sokongan dari jauh kepada Achbar walaupun cuma melalui video call.


Bila suami dapat balik ni? Hikmah besar menanti korang InsyaAllah

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen dan juga rakan artis turut sama sedih melihat video berkenaan. Di samping itu, ramai yang memuji ketabahan Dayah dan juga suami selain mendoakan semoga mereka sekeluarga dapat disatukan kembali kelak.


[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 4 [VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 5

[VIDEO] LDR Hampir Setahun, Dayah Bakar Teruja Dapat Tunjuk Anak Membesar 6

Sumber: Instagram Dayah Bakar

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook