Hiburan

[VIDEO] “Lain Macam Kali Ni” – Persembahan Mantap Shuk & Ayda Jebat Raih Pujian

Semalam telah berlangsungnya program realiti terbitan TV3 iaitu Bintang Bersama Bintang (BBB) 2019 yang mempertandingkan barisan pelawak tempatan. Seperti biasa setiap minggu persembahan yang paling ditunggu-tunggu ramai adalah daripada Shuk bersama artis jemputan untuk sama-sama memeriahkan pentas tersebut. Pada malam tadi, Shuk telah bergandingan dengan pelontar lagu Temberang dan Pencuri Hati iaitu Ayda Jebat.

BACA : [VIDEO] “Idea Gila!”- Perli Isu Panas, Persembahan Shuk & Baby Pian Lawak Habis

Sedutan persembahan Shuk dan Ayda Jebat di BBB 2019

View this post on Instagram

Kalau @shuk_hotfm dengan @aydajebat tak pernah tak kelakar ? Jom swipe di IG STORY untuk strim live HD di Youtube TV3Malaysia Official!

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on

Persembahan kali ini, Shuk telah menjadi badut untuk mengetengahkan isu seorang pelawak yang sentiasa ingin cuba menghiburkan orang sekeliling walaupun dirinya sentiasa dipandang rendah.

Apa yang menariknya pada akhir persembahan ini adalah mereka telah menyanyikan lagu ‘Kemarin’ daripada Seventeen ditambah pula dengan paparan skrin di belakang memaparkan wajah-wajah pelawak tanah air yang pernah menghiburkan industri seni semasa hidup.

Walaupun Shuk tidak menjadi pemenang bagi minggu ini, namun mesej yang disampaikan semasa membuat persembahan itu telah memenangi hati para penonton apabila rata-rata mereka turut terhibur dan memberi komen berupa pujian di video tersebut.

Lain macam kali ni. Penuh mesej.. Last sekali tu aku menangis

Mesej yang mendalam cerita kehidupan sebenar

Best gila gandingan Syuk dan AJ..patut menang malam ni

Syuk layak menang..serius aku sedih tengok Shuk punya lawak kali ni

Persembahan penuh Shuk dan Ayda Jebat di BBB 2019

Sumber : IG TV3Malaysia senangterhibur aydajebat Youtube TV3Malaysia Official

[instagram-feed]