Viral

[VIDEO] Konon Nak Feeling Santai Tepi Pantai, 2 Lelaki Cuak Dilibas Ombak Kuat

[VIDEO] Konon Nak Feeling Santai Tepi Pantai, 2 Lelaki Cuak Dilibas Ombak Kuat

Sharing is caring!

Ramai orang gemar bertandang ke pantai sebagai lokasi percutian mereka untuk meredakan sebentar tekanan jiwa. Bukan sahaja mencuci mata dengan pemandangan yang luar biasa indah, malahan bunyi ombak laut seakan-akan menghilangkan keserabutan hidup untuk sementara waktu. Akan tetapi, pengunjung harus juga berhati-hati kerana cuaca yang tidak menentu berkemungkinan menukarkan pantai kepada sebuah tempat berisiko tinggi.


BACA : [VIDEO] Detik Cemas Photoshoot Tepi Pantai, Pengantin Hanyut Dihempas Ombak

Konon bersantai….Sekali dihempas ombak kuat

Demikianlah gambaran tepat yang terlintas di benak fikiran selepas menyaksikan video viral 2 orang pemuda di TikTok ini. Menerusi pengguna akaun @Azam Mustopha, dapat disaksikan dua individu sedang tenang duduk di atas batu berdekatan persisiran pantai. Sedang feeling-feeling menghirup udara segar, mereka dikejutkan dengan kedatangan ombak kuat yang mula menghempas dari belakang.


@azam_pret06

♬ original sound – TANSAH KELINGAN – TANSAH KELINGAN

Nasib baiklah tak kena ‘telan’ ombak

Akibatnya, mereka berdua melambung ke hadapan sebelum tersungkur di pasir pantai. Walaupun detik itu cukup mendebarkan sekali, si perakam sempat juga mentertawakan kedua-dua pemuda yang sedang cuba melarikan diri dari ombak terbabit. Menurut pemilik video ini lagi, mereka berdua telah mengalami kecederaan ringan impak daripada ombak kuat berkenaan meskipun ia berlaku dalam beberapa saat sahaja. Mendapat lebih setengah juta tontonan, rata-rata netizen mengakui terhibur selain meluahkan kegusaran tentang keadaan 2 lelaki tadi.


[VIDEO] Konon Nak Feeling Santai Tepi Pantai, 2 Lelaki Cuak Dilibas Ombak Kuat [VIDEO] Konon Nak Feeling Santai Tepi Pantai, 2 Lelaki Cuak Dilibas Ombak Kuat

Sumber : TikTok Azam Mustopha

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram