Santai

[VIDEO] Jenis Tak Gemar Makan Durian, Doktor ‘Cabut Lari’ Disakat Fizo Omar

[VIDEO] Jenis Tak Gemar Makan Durian, Doktor 'Cabut Lari' Disakat Fizo Omar 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Di Malaysia, tak dinafikan memang ada banyak kepelbagaian jenis durian. Ada yang isinya manis berlemak, sedikit pahit, ataupun gabungan kedua-duanya sekali. Bagi penggemar fanatik raja buah ini, barangkali ia merupakan buah yang paling enak di dunia sekali gus tidak melepaskan peluang setiap kali musimnya tiba. Walaupun begitu, hakikatnya bukan semua orang menyukai atau terima kehadiran durian. Baunya yang terlalu kuat malah boleh meloyakan tekak mereka.

BACA: [VIDEO] “Frust Tengok” -Ramai Triggered Tengok Cara Orang Korea Potong Durian

Jenis tak makan durian…doktor sampai cabut lari kena bahan & disakat Fizo Omar

Menerusi rakaman yang dimuat naik ke Instagramnya baru-baru ini, pelakon Fizo Omar dilihat sedang menjamu selera bersama beberapa rakan sekerjanya. Mereka bagaimanapun sempat menyakat Dr. Hannan Yusof yang rupa-rupanya tidak makan buah durian. Selain dibawa dekat kepadanya, salah seorang daripada mereka malah cuba memberikannya rasa secalit isi raja buah tersebut. Gara-gara itu, doktor berkenaan terus mengelak sebelum ‘lari’ masuk ke pintu di belakangnya.


Ingatkan takut bini je, rupanya takut durian juga…samalah tak boleh bau juga mesti muntah

Selain meraih hampir 100 ribu tontonan, video mencuit hati itu turut mendapat pelbagai reaksi. Rata-rata netizen nyata terhibur dengan gelagat spontan doktor tersebut apabila ‘dipaksa’ makan juga durian tersebut. Dalam pada itu, sebilangan mereka juga boleh relate dengannya memandangkan tak gemar makan raja buah berkenaan juga.

[VIDEO] Jenis Tak Gemar Makan Durian, Doktor 'Cabut Lari' Disakat Fizo Omar 2

[VIDEO] Jenis Tak Gemar Makan Durian, Doktor 'Cabut Lari' Disakat Fizo Omar 3


[VIDEO] Jenis Tak Gemar Makan Durian, Doktor 'Cabut Lari' Disakat Fizo Omar 4

Sumber: IG fizoomar

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram