Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Jari Dah Berinai, Terkilan Bakal Suami ‘Ghaib’ Last Minit Sebelum Nikah

[VIDEO] Jari Dah Berinai, Terkilan Bakal Suami 'Ghaib' Last Minit Sebelum Nikah 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Hari perkahwinan sudah tentu akan menjadi satu detik yang paling bersejarah dan ditunggu-tunggu oleh bakal pengantin. Malah masing-masing pasti cukup teruja untuk melakukan persiapan dari hujung kaki hingga hujung kepala.


BACA:Β Trend Hijabis Pakai Baju Ala Singlet Di Luar, Gadis Tegur-Tak Manislah Sayang

Kenal dari 2019 lagi nak bina rumah tangga…Terima kasih untuk keputusan hari ini

Namun keterujaan seorang gadis ini untuk mendirikan rumah tangga malah musnah sekelip mata lalu kisah pilunya dikongsikan menerusi beberapa video di TikTok. Tatkala semua persiapan sudah dilakukan baik dari segi hantaran dan juga pakaian, pernikahannya bersama pasangan yang dikenali sejak 2019 tidak dapat dilaksanakan.

@sulongnakal09_

Kenal dari 2019 /2021 ingin membina Rumah tangga 😌 dan mekaseh untuk segalanya πŸ’” mekaseh untuk keputusan hari ini .

♬ bunyi asal – SulongnakalπŸ€ͺ – SulongnakalπŸ€ͺ

@akakcantikkk

Semoga kuat awk @sulongnakal09_ #foryoupage #fypberanda #fyp #esekeli #farah

♬ Cinta Tak Harus Memiliki – ST12

Saya call dia dah nak dekat 300 kali, tapi tak pernah angkat…Malam nak pakai inai pun call

Menerusi satu rakaman live yang dibuat, gadis tersebut mendakwa bakal suaminya itu langsung tidak dapat dihubungi ibarat menghilang begitu sahaja. Sampai kepada masa berinai pun, lelaki terbabit cuba ditelefon dengan harapan akan ada bayang yang muncul agar pernikahan boleh dilangsungkan.


@milachantika4

dia yg tk jadi kwin tpi sy yg rsa sedih nitik air mata tgok live dia td😭 allah bert btul ujian akk 😭 tag [email protected]_ ramai iiπŸ₯Ί strong girlπŸ₯°

♬ bunyi asal – πŸ₯€;_.π–™π–Žπ–π–π–†_.π–›π–Žπ–‰π–˜πŸ₯€ – πŸ₯€;_.π–™π–Žπ–π–π–†_.π–›π–Žπ–‰π–˜πŸ₯€

@th4y4n444.co

Balas kepada @mishanadzirah2718

♬ bunyi asal – Dayanaaaaa. 🦟 – Dayanaaaaa. 🦟

Along harap kalau masih ada jodoh lagi dengan dia, boleh terima balik

Biarpun itu, gadis tersebut meluahkan telah pun reda apabila diperlakukan seperti itu oleh bakal suaminya sendiri. Dalam pada itu, dia tidak menolak jika jodoh mereka masih ada kerana akui rasa sayang masih lagi ada. Meskipun impiannya tak kesampaian, gadis berkenaan tetap menyarung busana pengantin tersebut sebagai tanda kenangan.


@th4y4n444.co

orang hk tgk live mu pon leh ngalir airmate long apetah lagi mu diri😌#xyzbca #fyp #staystrong @sulongtakir

♬ original sound – 𝒹ℯℯ𝓁𝒢𝒢𝒢𝒢𝒢.π’Έβ„΄πŸŒΈ – 𝒹ℯℯ𝓁𝒢𝒢𝒢𝒢𝒢.π’Έβ„΄πŸŒΈ

Sumber: TikTok Sulongtakir, milachantika4 & th4y4n44.co

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
πŸ”₯Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
πŸ”₯“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Derita Hubungan Toxic, Instafamous Bongkar Hal Sebenar!πŸ”₯

Sharing is caring!

Youtube

Facebook