Hiburan

[VIDEO] “Jahanam Lagu Orang, Harap Muka Je!” – Lepas Lagu Armada, As’ad Motawh Dikecam Sumbang Nyanyi Lagu Kopi Dangdut?

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi baru, As’ad Motawh?

When a hot babe passes by…. ssup baby whatcha doin tonight? ?

A post shared by As'ad Motawh (@asad.motawh) on

Terkenal dengan single Senyum, wajah kacak penyanyi baru ini pastinya membuatkan ramai anak gadis terpesona.

Terbaru As’ad bersama dua penyanyi lain, Aiman Tino dan Nabila Razali telah dijemput untuk menghadiri rancangan hiburan The Sherry Show and Friends.

Menerusi temubual berkenaan, pengacara Sherry Al Hadad meminta As’a, Aiman Tino dan Nabila Razali untuk mendendangkan lagu dangdut Indonesia bertajuk Kopi Dangdut..

Berbekalkan lirik yang diberikan, ketiga-ketiga penyanyi berkenaan mula menyanyikan lagu yang sama namun persembahan As’ad agak mengecewakan kerana gagal membawa lagu berkenaan dengan baik. 

Malah As’ad menerima kecaman netizen yang mendakwa penyanyi berkenaan sering merosakkan lagu jika dia diberikan peluang untuk menyanyikan di atas pentas. 

Terdahulu As’ad dikecam hebat selepas dia gagal menyanyikan lagu Asal Kau Bahagia nyanyian kumpulan Armada dalam sebuah rancangan hiburan di Indonesia.

Tampil memberikan penjelasan, penyanyi berusia 17 tahun ini meminta maaf kepada rakyat Malaysia jika nyanyiannya memalukan rakyat Malaysia.

Sumber Youtube Ais Yaya

[instagram-feed]