Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Isteri Nangis Kena LDR, Suami Cuma Mampu Usap Perut Cakap Dengan Janin

[VIDEO] Isteri Nangis Kena LDR, Suami Cuma Mampu Usap Perut Cakap Dengan Janin 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Long Distance Relationship iaitu LDR sebenarnya membuktikan bahawa jiwa seseorang itu benar-benar kental walaupun terpaksa hidup menjauh dengan insan tersayang. Khususnya bagi suami isteri, sudah tentu ia penuh dengan dugaan kerana masing-masing amat jarang bersua muka. Hanya kesetiaan dan kesabaran yang akan menjadi benteng utama dalam hubungan seperti ini. Namun bagi wanita hamil, gelodak yang dirasakan sudah tentu sedikit berbeza.

BACA : [VIDEO] Ride Seorang Dari Perak-PD, Bila Sampai Terkilan Tunang Tak Nak Jumpa

Yang LDR mesti faham macam mana rasanya kalau dah hujung-hujung pertemuan

Tatkala orang lain mengandung dan ditemani insan tersayang, lain pula kisahnya bagi yang tinggal secara berjauhan. Cukup sedih, itulah gambaran paling tepat untuk diberikan kepada rakaman viral di bawah ini. Pengguna TikTok berkenaan berkongsikan rasa sebak ketika menghantar suaminya untuk kembali bekerja di perantauan. Sewaktu berada di dalam kereta, dia masih lagi cuba menjadi kuat namun segala air mata terus mengalir ketika lelaki itu melangkah ke pagar pelepasan.

@kikirendy01

yg ldr pasti ngerti gimana rasanya klu udh di penghujung pertemuan😭 #ldrstory #pejuangldr #fyp #fypシ

♬ original sound – Raynaldo Wijaya – Raynaldo Wijaya

Semangat sayang…Saya sebulan nikah kena LDR  suami dekat Jepun

Seakan-akan mahu memujuk, si suami telah mengusap perut isterinya lalu bercakap dengan lembut kepada bayi di dalam kandungan bahawa dia mahu pergi mencari rezeki buat keluarga. Menjengah ke ruangan komen, netizen menjadi sebak selain memahami dilema yang sering dirasakan oleh golongan LDR.


[VIDEO] Isteri Nangis Kena LDR, Suami Cuma Mampu Usap Perut Cakap Dengan Janin 2 [VIDEO] Isteri Nangis Kena LDR, Suami Cuma Mampu Usap Perut Cakap Dengan Janin 3

[VIDEO] Isteri Nangis Kena LDR, Suami Cuma Mampu Usap Perut Cakap Dengan Janin 4

Sumber : TikTok kikirendy01

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya