Viral Sedih

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi ibu-ibu yang bakal melahirkan pasti takut untuk lalui proses bersalin kerana ia bukanlah sesuatu perkara mudah. Ketika saat yang cukup sukar ini, sokongan daripada si suami di sisi amatlah perlu sebagai satu sumber semangat.

BACA: Tak Excited Dapat Phone, Suami Penyanyi Lagi Syantik Sujud Tahu Isteri Hamil

Viral satu rakaman di TikTok, seorang ibu hamil tengah tahan contraction sebelum bersalin

Walau bagaimanapun, lain pula dengan pengalaman yang dilalui seorang wanita ini dalam satu rakaman tular di TikTok. Menerusi video berdurasi 40 saat itu, ibu yang sedang sarat hamil tersebut dilihat sedang menahan keperitan contraction berdasarkan gerak tubuhnya.

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone 2

Tapi suami tak bantu langsung tenangkan isteri…Mata asyik tengok handphone sepanjang masa

Namun paling mengecewakan adalah si suami yang berada di depan mata tidak langsung membantu menenangkan isteri kesayangannya. Malah mata lelaki berkenaan hanya tertancap pada skrin telefon bimbit sepanjang masa. Sementara wanita tersebut pula memegang kaki suaminya seperti mencari kekuatan.

@raimah344

♬ suara asli – slalu tersakiti – slalu tersakiti

Geram pulak tengok suami perangai macam ni, kalau jadi kat diri sendiri telefon tu dah kena baling dah

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama kecewa dengan kelakuan lelaki berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang dilihat menasihati golongan lelaki untuk lebih bertanggungjawab kepada isteri terutamanya dalam keadaan getir seperti itu.

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone 3

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone 4

[VIDEO] Isteri Cangkung Tahan Perit Contraction, Suami Pula Leka Main Handphone 5

Sumber: TikTok raimah344

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook