Viral Realiti Hidup

[VIDEO] “Ingat Nak Demo” – Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis

[VIDEO] "Ingat Nak Demo" - Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Belum genap seminggu lagi sekolah dibuka, bermacam-macam kisah tentang murid sudah kita lihat di media sosial. Namun apa yang ramai tidak tahu, karenah golongan mak ayah sebenarnya lebih mencuri tumpuan seperti kejadian yang tular di aplikasi TikTok baru-baru ini.

BACA: Isteri Sound Jangan Ngorat Cikgu, Suami Merajuk Tak Nak Hantar Anak Ke Sekolah

Tak sangka ada kejadian lucu pada hari pertama sekolah

Ibu bapa mana saja yang tidak risau terutamanya anak-anak yang masih kecil, malah jika boleh sebelum Covid-19 siap ada yang masuk ke kelas lagi. Menerusi detik yang dirakam oleh seorang lelaki pada Isnin lalu, siapa sangka luar perkarangan sekolah telah dibanjiri manusia yang ingin jemput murid-murid pulang.


[VIDEO] "Ingat Nak Demo" - Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis 2

Ibu bapa gigih bawa sepanduk anak senang nampak…terus riuh rendah kawasan perkarangan sekolah

Namun apa yang lucunya, majoriti mereka siap bawa placard serta sepanduk yang memaparkan nama anak masing-masing. Suasana riuh-rendah itu malah sempat ‘dibahan’ oleh perakam seolah-olah sedang menghadiri sebuah event demonstrasi.

@ootgah001

kelakar weiii hari pertama sekolah😂😂😂😂

♬ bunyi asal – FIRDAUS77🇲🇾🇮🇩 – FIRDAUS77🇲🇾🇮🇩

Semua ni tourist guide tunggu pelancong turun flight…kadang anak rileks je, mak ayah yang over

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur sambil menyatakan ia seolah-olah keadaan di sebuah lapangan terbang. Dalam pada itu, mereka turut berseloroh mak ayah yang lagi risau lebih daripada murid-murid sendiri.


[VIDEO] "Ingat Nak Demo" - Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis 3

[VIDEO] "Ingat Nak Demo" - Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis 4

[VIDEO] "Ingat Nak Demo" - Ragam Mak Ayah Angkat Sepanduk Nama Murid Lucu Habis 5


Dahsyat nye mak pak jemput anak kat sekolah😂Macam kat airport dahCredit: Malaysia News#kisahdunia#kdviral

Posted by Kisah Dunia on Tuesday, March 2, 2021

Sumber: TikTok ootgah001

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram