Viral

[VIDEO] Ibu Panik Bayi ‘Ghaib Dalam Rumah, Semua Terbongkar Lepas Tengok CCTV

[VIDEO] Ibu Panik Bayi 'Ghaib Dalam Rumah, Semua Terbongkar Lepas Tengok CCTV 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Seiring dengan perkembangan usia, bayi yang memasuki umur 12 bulan ke atas semakin aktif meneroka keadaan sekeliling mereka. Jadi pastinya, ibu ayah perlu membuat pengawasan yang ketat agar tidak terlepas pandang satu benda pun. Namun sebaik manapun kita cuba berjaga-jaga dari sebarang hal tak diingini, kelicikan anak-anak ini kadangkala sukar diduga.


BACA : [VIDEO] Habis Duit Beli Baju Baby, Ibu Pening Anak Umur 2 Bulan Tak Muat Sarung

Datang dari dapur bawa makanan, ibu panik ingatkan kehilangan anak

Hampir luruh jantung dibuatnya, mungkin begitulah perasaan yang dirasai ibu ini tatkala bayinya ibarat ‘ghaib’ seketika daripada pandangan. Baru sahaja datang dari dapur membawa pinggan berisi makanan, panik mula menyerang dirinya kerana terlalu risau anak kecil terbabit mungkin berlari di luar kawasan rumah.


@ashleylynnn89

Just wait for part two.. I had a real anxiety attack. Why do these kids do things like this! #that4thkid #moms #funny #nestcam #TheChallengeAllStars

♬ Oh No – Kreepa

Beberapa minit cari, rupanya si adik panjat & menyorok belakang langsir

Selama beberapa minit, dia dan anak-anak yang lain terus mencari di setiap sudut rumah dalam keadaan tegang mengharapkan ada kelibat bayi umur setahun itu. Namun akhirnya, si abang berjaya menemukan adiknya yang sedang tenang menyorok di belakang langsir. Hal lucu terbabit juga berjaya ditangkap menerusi rakaman CCTV mereka.


@ashleylynnn89

These kids have no idea.. I’m laughing at this video but JEZUZZZ… #that4thkid #TheChallengeAllStars #DSWCutLoose #whatchudoin #whereyouat #moms #kid

♬ Leave The Door Open – Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic

Macam ni la betapa senangnya benda ni berlaku…Si kecik ni bukan kisah

Ibu sempat juga berkongsikan rakaman kelincahan anak kecil itu apabila dilepaskan berjalan sendiri. Bukan sahaja tak pandang kiri kanan, malahan dia sudah pandai membuka sendiri pintu rumah tanpa bantuan sesiapa.

@ashleylynnn89

And he’s off ! #AGAIN #that4thkid #DSWCutLoose #whatchudoin #whereyouat #runaway #staystill #wildchild #JustAddBriskZero

♬ Bongo cha-cha-cha – Remastered – Caterina Valente

Sumber : TikTok ashleylynnn89

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥Walaupun Tertukar Sekejap, 2 Ibu Luah Akui Rindu Bayi Susuan Masing-Masing
🔥Isteri Pertama Dah Cukup Baik Tapi Tetap Kahwin 2, Lelaki Dedah Sebab Sebenar

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram