Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] “I Memang Aim Yang Ni”-Suami Bagi Isteri Gelang Emas Tapi Tak Tahu Buka

[VIDEO] "I Memang Aim Yang Ni"-Suami Bagi Isteri Gelang Emas Tapi Tak Tahu Buka 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Terdapat pelbagai cara yang boleh dibuat oleh para suami untuk membuat surprise kepada isteri di rumah. Tidak kira mahal atau murah nilai sesuatu hadiah yang akan diberikan, semuanya pasti akan diingati sebagai memori indah. Namun untuk golongan perempuan yang sememangnya sukakan emas, pastinya tak dapat menahan gembira sekiranya Cik Abang hadiahkan barang kemas, betul tak?

BACA : [VIDEO] Gurau Kasar Baling Ulat Kena Tangan, Suami Berlari Pujuk Isteri Nangis

Risau bila suami suruh tutup mata, ingatkan dia nak kenakan kita lagi

Kadangkala tak perlu yang bersaiz besar pun, bentuk kecil-kecil molek pun sudah cukup untuk membuat hati berbunga-bunga. Itulah gambaran yang dapat disaksikan menerusi video perkongsian Instagram Puan Hajar Hanif ini. Sambil menutup mata, pada awalnya dia agak risau sekiranya suaminya sekadar mahu menyakat menggunakan binatang yang menggelikan. Malah dia beberapa cuba mengelak daripada menerima ‘benda’ itu. Namun saat tangan dihulur, dia sangat teruja kerana sebentuk cincin berkilauan sudah pun tersarung manis di jarinya.


Kita bagi emas je takut membazir bagi benda lain

Menerusi video di Instagram suaminya pula, Puan Hajar boleh dikatakan sebagai wanita yang cukup beruntung kerana menerima satu lagi barang kemas cuma kali ini dalam bentuk gelang. Sudah melutut di atas lantai, kejadian lucu berlaku apabila suaminya agak kekok untuk membuka emas tersebut. Untuk pengetahuan semua, ini merupakan kesinambungan video yang pernah dimuat naik sebelum PKP tempoh hari.

Sumber : Instagram mizisaaq & hajarhanif

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×