Home » [VIDEO] “Hayla Pun Tahu Benda-Benda Viral Ni!” – Hampir 800K Tontonan, Count On Me Challenge Anak Wawa Zainal Comel Habis!
Hiburan

[VIDEO] “Hayla Pun Tahu Benda-Benda Viral Ni!” – Hampir 800K Tontonan, Count On Me Challenge Anak Wawa Zainal Comel Habis!

Selepas ‘panama dance’ dan juga ‘karma is a b*tch challenge’, media sosial dikejutkan dengan satu lagi cabaran yang dinamakan ‘Count On Me’.

Selain untuk pasangan kekasih, cabaran itu turut dibuat oleh ibu bapa untuk anak-anak mereka.

Tidak ketinggalan buat pelakon Wawa Zainal yang cuba untuk membuat cabaran berkenaan kepada anak perempuannya, Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa.

Wahh siapa sangka Hayla juga rupanya tahu akan cabaran berkenaan apabila kanak-kanak berusia dua tahun itu meletakkan dagunya di atas telapak tangan ibunya.

hayla pun tau bende2 viral ni rupanya?

A post shared by Wawa Zainal (@w4w4_zainal) on

Video berkenaan yang dimuat naik kelmarin mendapat pujian daripada pengikutnya. Selain memuji kecomelan Hayla, ada juga yang terpesona dengan mata yang dimiliki anak pasangan selebriti berkenaan.

Video berkenaan yang dimuat naik di laman Instagram Wawa Zainal berjaya meraih hampir 800K tontonan.

Selain Hayla, Wawa dan pelakon Aeril Zafrel dikurniakan anak lelaki bernama Ahmad Fakharuddin Attar yang berusia empat tahun.

Sumber Instagram Wawa Zainal

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda