Viral

[VIDEO] Hantu Kacau Tapi Masih Tenang, Ramai Tergamam Dengan Respon Gadis Ini!

Kewujudan mahkluk halus ataupun hantu memang tidak dapat dinafikan lagi. Meskipun mereka tidak dapat dilihat dengan mata kasar, kadangkala mereka ini agak ‘nakal’ kerana gemar membuat gangguan terhadap manusia tidak kiralah sama ada menunjukkan wajah mahupun tidak. Demikianlah suasana seram yang dihadapi oleh seorang gadis bernama Farisya Alya. Video dirinya diganggu ada dikongsikan semula oleh seorang rakannya di Twitter baru-baru ini.

Baca : Betul Ke Ada Hantu?-Akhirnya Lelaki Dedahkan Benda Seram Dalam Gambar Ini!

Ketika gangguan tersebut berlaku, Farisya nampaknya sedang bersendirian di dalam bilik kerana rakan-rakan yang lain masih belum pulang. Namun begitu, respon Farisya ketika berhadapan dengan situasi menakutkan itu memang sangat tenang. Malahan, dia sempat mencabar makhluk berkenaan untuk masuk ke biliknya yang tidak berkunci pada ketika itu.

Member aku ni gila…Hantu kacau dia boleh buat relax

Tidak cukup dengan itu, gadis ini begitu berani untuk meluru keluar dari bilik dan merakam bunyi bising kerusi yang dihasilkan oleh makhluk berkenaan. Kalau kita yang berada di tempat Farisya, mungkin kita sendiri sudah menggigil ketakutan dan terus pengsankan? Sehingga kini, video yang dikongsikan oleh rakannya itu sudah meraih hampir 13,000 retweet dan rata-rata netizen agak tergamam kerana Farisya berani ‘melayan’ gangguan yang cukup menyeramkan itu.

Kalau aku mental dah koyak cenggini

Dahsyat perempuan sekarang…Hantu dia buat macam member

Kalau aku kena macam ni, baik buat-buat tak hidup

Sumber : Twitter  Nasrul Syafiq 10

[instagram-feed]