Viral

[VIDEO] Hadir Majlis Kahwin Ex-Girlfriend, Lihat Apa Yang Dibuat Oleh Suaminya!

Tiada orang bercinta yang enggan menamatkan hubungan istimewa ke jinjang pelamin. Malangnya, konflik yang berlaku kadangkala menjejaskan hubungan sehingga akhirnya menemui jalan perpisahan. Namun, perpisahan bukanlah penghalang untuk bersahabat semula. Ada sahaja orang di luar sana yang tenang berbaik semula dengan bekas teman istimewa masing-masing. Baru-baru ini di Twitter, tindakan seorang pemuda yang begitu kental bertandang ke majlis perkahwinan bekas teman wanitanya telah meraih perhatian netizen.

BACA : Sibuk Kerja Sampai Takde Masa Nak Bermesej, Akhirnya Awek Pasang Lelaki Lain!

Member sedih ex dah kahwin…Panas hati

Mula dikongsikan oleh seorang pemilik akaun Twitter bernama @Theroutinesya sejak 3 hari lalu, video berdurasi 8 saat itu sudah mendapat ribuan retweet. Walaupun wajahnya kelihatan begitu tenang sekali di hari bahagia berkenaan, namun gelodak hatinya ketika itu siapalah yang tahu kan?

Jika diperhatikan, dia seolah-olah mengumpul kekuatan untuk berhadapan situasi tersebut. Saat mereka berdua semakin hampir, dia terus menoleh ke belakang sebelum mengambil keputusan berjabat tangan dengan suami kepada bekas teman wanitanya itu. Mempelai itu sempat juga membuat simbol tangan peace dan tersengih manis. Kedua-duanya tenang sewaktu bersua muka. Di hujung video, pemuda tersebut terus mengajak mereka menangkap gambar bersama!

Hanya yang pernah lalui saja faham…Nasib kau kuat!

Mendapat lebih daripada 300,000 jumlah tontonan, rata-rata netizen nampaknya merasa kagum kerana dia begitu kental menghadiri majlis tersebut. Kalau orang lain, mungkin ada yang memilih untuk tidak hadir terus agaknya. Bukan sahaja berharap agar pemuda ini terus kuat dan dikurniakan pengganti lain kelak, mereka sempat juga berseloroh di ruang komen posting ini.

Sumber : Twitter Theroutinesya

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Maaf

Sila matikan Ad Blocker untuk membaca artikel dalam portal ini