Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan

[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sudah menjadi perkara biasa dalam hubungan percintaan jika ada berlaku salah faham antara satu sama lain. Walau bagaimanapun, masing-masing perlu tahu cara yang baik untuk kendalikan emosi supaya pertengkaran itu tidaklah melarat teruk apalagi sampai dilihat orang lain di tempat awam.


BACA: Berbaloi RM20K -Tak Kisah Busuk, Gadis Cantik Landing Atas Getah Beku Dipuji

Viral video sepasang couple kat TikTok…Tengah naik motor tiba-tiba berhenti

Walau bagaimanapaun, seorang gadis dari Indonesia ini mengalami kejadian yang menyedihkan sehingga dirinya tular di laman TikTok. Menerusi rakaman berdurasi kurang 20 saat itu, sepasang couple dilihat tiba-tiba sahaja memberhentikan motor yang dinaiki mereka di tepi jalan.

[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan 2

Boleh pulak minta awek turun motor pastu tinggal…Hampir nak terduduk tengok boyfriend blah je

Rupa-rupanya pasangan tersebut sempat bertekak sebelum si lelaki meminta teman wanitanya untuk turun daripada motor. Tak disangka-sangka, pemuda berkenaan terus berlalu pergi dan tinggalkannya dalam keadaan terpinga-pinga. Sedih kerana diperlakukan seperti itu, gadis tersebut dilihat hampir terduduk di tepi jalan berkenaan.


@danugse

Tega sih πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜°πŸ˜’😒 #fyp #xyzbca #viral #😭 #RambutMaksimal #πŸ’”

♬ Wanita Yang Kau Pilih – Rossa

Untuk lelaki, marah macam mana pun…Bawa balik anak orang tu ke rumah, mak ayah dia tunggu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sedih melihat gadis tersebut dilayan sebegitu. Selain marah dengan tindakan pemuda tersebut yang disifatkan tidak gentleman, ramai juga sempat memberi nasihat untuk lebih bertanggungjawab. Secara keseluruhannya, video berkenaan telah meraih lebih 8 juta tontonan.


[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan 3

[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan 4

[VIDEO] Habis Dimaki Atas Moto, Gadis Tunduk Sedih Pakwe Tingalkan Tepi Jalan 5

Sumber: TikTok danugse

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯Dr Amalina Dikecam Gara-Gara Tak Balik Kerja Malaysia, Dr Rafidah Bidas Balik
πŸ”₯21 Tahun Hidup Tak Makan Nasi, Wanita Dedah Rasa Loya Sebab Nampak Macam Ulat
πŸ”₯Kena Block Beri Pendapat Pasal Dr Amalina Kutuk KKM? Pakar Ini Kongsi Cerita

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram