Hiburan Viral

[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran

[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Dua minggu lalu, kemeriahan majlis indah penyatuan dua jiwa antara Neelofa dan PU Riz menjadi sebutan di seluruh media sosial.  Selain pelamin gah berkonsepkan ‘Jabal Rahmah’ serta dekorasi dewan dipenuhi 4 tan bunga berwarna putih, busana yang dipakai oleh pengacara terkenal itu turut menjadi perhatian ramai.

BACA: [VIDEO] First Time Hidang Breakfast, Neelofa Usik PU Riz Tikus Makmal Pertama

Busan magis Neelofa berkonsepkan ‘Greek Goddess‘…Veil pula inspirasi daripada gaya Arabian hooded

Busana yang merupakan hasil sentuhan magis pereka fesyen terkenal Alia Bastamam itu menyerlahkan lagi kecantikan dimiliki Neelofa. Berkonsepkan ‘Greek Goddess‘, gaun putih tersebut turut diserikan dengan satu veil berwarna sama inspirasi daripada gaya Arabian hooded.

[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 2

[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 3

Nak tiru jugak sama macam Neelofa…Pinjam alas meja jiran jadikan veil

Tertarik dengan penampilan cantik tersebut, seorang gadis bernama Nadyiayaya cuba untuk meniru kembali. Bagi memastikan veil yang dipakainya kelihatan serupa seperti kepunyaan Neelofa, gadis berkenaan telah pun pinjam sehelai alas meja berwarna putih daripada jiran.

@nadyiayaya

expectation vs reality 😂 #neelofa #weddingneelofa #neelofapuriz #makeupneelofa #coconutscrub #cocofaced #foryoupage #fyp

♬ original sound – 💉 MEI BOREG 💊 – Mina

Lepas ni confirm alas meja lace ni out of stock…Baik pula jiran bagi pinjam lapik tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan aksi gadis berkenaan yang begitu gigih. Selain memuji dia kelihatan sungguh cantik, ramai juga berseloroh untuk turut cuba sarung alas meja di rumah masing-masing.


[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 4

[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 5


[VIDEO] Gigih Nak Tiru Gaya Kahwin Neelofa, Gadis Siap Pinjam Alas Meja Jiran 6

Sumber: TikTok Nadyiayaya     

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥“Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu”, Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin
🔥Isu Cik Epal Kena Ayat Double Meaning, Carl Samsudin Off-Phone Diajak Bersemuka
🔥Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram