Viral

[VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat

[VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Percutian adalah moment terindah buat individu yang suka makan angin dalam meneroka pelbagai lokasi menarik. Saat ini akan menjadi lebih menyeronokkan apabila dapat bercuti bersama rakan-rakan yang ‘satu kepala’ sambil mencipta pelbagai memori. Samalah juga dengan sekumpulan lelaki ini yang tanpa disangka-sangka berdepan insiden cemas sewaktu trip bercuti mereka.


BACA:[VIDEO] Konon Nak ;Pedajal Member, Sekali Dapat Malu Jatuh Sungai Berjemaah

Pencegah maksiat dakwa terima aduan…Kononnya ada perempuan dalam bilik

Menerusi satu perkongsian video di laman Twitter @cekbelletop, bilik penginapannya bersama rakan di Pulau Perhentian telah pun diserbu oleh sekumpulan pencegah maksiat. Perkara itu dibuat oleh pihak tersebut selepas menerima aduan daripada orang awam mengatakan mereka telah membawa masuk perempuan ke dalam bilik.

[VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat 2

Rupanya suara kawan diorang jugak…Lembut kalahkan perempuan

Walau bagaimanapun, sangkaan sebenar adalah meleset sama sekali. Suara yang kedengaran seperti milik seorang wanita itu sebenarnya datang daripada salah seorang kumpulan sahabat itu dikenali sebagai Ayim. Gara-gara itu, kelam-kabut mereka menunjukkan dokumen pengenalan dan tak keruan menjelaskan hal yang sebenar kepada pihak tersebut.


Time mandi ada lipas keluar…Itu yang dia pergi jerit kuat-kuat

Menjengah ke ruangan komen, difahamkan kejadian berkenaan terjadi selepas rakannya itu menjerit kerana takutkan lipas. Rata-rata netizen terhibur dengan perkara yang tidak disangka-sangka itu. Ramai menyifatkan suara lelaki berkenaan sememangnya kedengaran sangat lembut tak ubah seperti seorang perempuan.


[VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat 3 [VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat 4 [VIDEO] Ketawa Macam Perempuan, Tak Pasal-Pasal Pencegah Maksiat Datang Siasat 5

Sumber: Youtube Video Viral & Twitter cekbelletop

Artikel Viral Hari Ini

冉erima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
主apat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
仙ernah Viral Kantoi Panggil Sayang, Zizi Kirana Sah Nikah Yusuf Bahrin Pagi IniKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook