Hiburan

[VIDEO] Gelagat Ain Edruce Dalam ‘Resort Berhantu’ Lucu Habis! Netizen Terhibur

Stesen televisyen TV3 pada hari semalam telah menayangkan sebuah telefilem pendek DFKL berjudul Resort Berhantu pada jam 9.30 malam. Antara barisan pelakon yang terlibat adalah Ain Edruce, Izzue IsIam, Jaja Ilyas, Amirul Faqeem dan ramai lagi. Meskipun tajuknya kedengaran seperti drama seram, namun sebenarnya ia membawa konsep komedi yang sesuai dijadikan tontonan seisi keluarga.

Baca : [VIDEO]”Perghhh! 3 Kali Ulang Tengok! Dengar Sampai Habis Pun Ter….”-Netizen Terhibur Tengok Drama Air Mata Nabila Huda, Lawak Habis!

Telefilem ini berkisarkan tentang sekumpulan rakan yang membuat reunion setelah lama tidak berjumpa. Oleh itu, mereka telah memilih untuk berjumpa semula di sebuah resort dan sepanjang perjumpaan itu, ada beberapa perkara misteri yang berlaku.

Apa yang pasti, penonton pastinya tidak kering gusi melihat gelagat setiap pelakon dalam cerita ini. Antara yang paling mendapat perhatian netizen adalah babak Ain Edruce menari sambil diiringi lagu Thailand berjudul Cap Ketum. Ia merupakan babak terawal dalam telefilem ini.

Kasi trending

Dalam babak tersebut, Ain Edruce dan rakannya kelihatan sedang menari dengan bersungguh-sungguh. Dengan riak wajah beserta gerak tari yang lucu, sesiapa yang menontonnya pasti terhibur.

Bukan sahaja Ain Edruce malahan pelakon lain yang terlibat dalam drama ini juga berjaya menaikkan mood lawak dengan adegan-adegan lucu mereka sendiri.

Selepas tamat ditayangkan, rata-rata netizen sangat terhibur dengan babak Ain Edruce menari. Selain itu, mereka juga sempat memuji kelucuan drama ini secara keseluruhannya.

Ain Edruce tak pernah mengecewakan

Tak berhenti gelak tengok you

Dari awal tengok memang gelak

Macam nak pecah perut i ketawa

Sumber : Instagram ainedruce