Hiburan Santai

[VIDEO] Gadis Menggelupur Teruk, Anjing Serbu Masuk Kereta Siap Bunyikan Hon

[VIDEO] Gadis Menggelupur Teruk, Anjing Serbu Masuk Kereta Siap Bunyikan Hon 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Kehadiran anjing liar di sekitar kawasan rumah atau tempat awam sering saja membuatkan ramai orang takut. Kadang-kadang haiwan tersebut bertindak di luar jangkaan seperti boleh mengejar atau mengigit. Namun lain pula yang berlaku dalam satu kejadian di tempat parkir sebuah flat ini.


BACA: Cuak Anjing Besar Lalu Sebelah, Lelaki Tahan Malu Terpaksa Lompat Atas Kereta

Alkisah nak keluar beli barang bertukar tragedi…Anjing ajak bergurau

Menerusi rakaman yang sudah mencecah hampir 900 ribu jumlah tontonan di TikTok, satu keluarga dilihat sedang bersiap masuk ke dalam kereta untuk keluar. Walau bagaimanapun, tanpa disedari seekor anjing datang menghampiri sebelum tiba-tiba sahaja menerjah masuk ke dalam kenderaan tersebut.

@ainasyzwna14

Alkisah nak keluar beli barang bertukar tragedi😂 anjing ajak bergurau pulak!👍🏻 DONT WORRY TAKDE YANG CEDERA😆 #foryourpage#buwatjer #viralmalaysia

♬ Oh No – Kreepa

Satu flat bantai gelak tengok kitorang…Semua abah punya pasal

Masing-masing yang berada di dalam kereta berkenaan menggelupur cari jalan untuk keluar sambil menjerit sekuat hati. Anjing itu pula bukan sahaja masuk malah siap bermain-main dengan hon kenderaan sehingga mendapat perhatian penduduk flat tersebut.


@ainasyzwna14

Reply to @elliesmomo tak expect video boleh blow up😂 sorry la buat korang sakit perut gelak😆 ex ni ha kacau2 pulak🐒💩 #viraltiktok #siakapkeli

♬ original sound – اينا شزوينا – اينا شزوينا

Anjing pun dah bosan main kat situ, nak suruh bawak pergi jalan sekali

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui sangat terhibur dengan rakaman berkenaan. Pada awalnya, mereka sangka video berkenaan bakal menunjukkan haiwan tersebut akan mengejar salah seorang daripada keluarga itu. Namun telahan berkenaan ternyata salah dan berlaku kejadian lucu.


[VIDEO] Gadis Menggelupur Teruk, Anjing Serbu Masuk Kereta Siap Bunyikan Hon 2

[VIDEO] Gadis Menggelupur Teruk, Anjing Serbu Masuk Kereta Siap Bunyikan Hon 3

[VIDEO] Gadis Menggelupur Teruk, Anjing Serbu Masuk Kereta Siap Bunyikan Hon 4

Sumber: TikTok ainasyzwana

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook