Viral Santai

[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis

[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Susulan pelaksanaan PKPP, ramai dalam kalangan kita mula rindukan aktiviti di luar rumah. Namun perkara itu tak menghalang masyarakat daripada berkongsi pelbagai content video menarik seperti remaja yang bakat kreatifnya viral hasilkan video dalam hujan.

BACA: [VIDEO] Feeling Hero Hindustan Nak Balik Raya, Plot Twist Hujungnya Lucu Habis

Babak slow-motion & lagu latar main peranan…keluar tutup pagar pun feel habis

Berdasarkan rakaman yang dimuat naik, remaja bernama Hazriq Haris ini dilihat sedang berjalan dalam hujan lebat. Elemen tambahan seperti pergerakan slow-motion dan muzik latar nyata berikan suasana seperti menonton sebuah babak filem Hindustan. Namun apa yang menghiburkan hati adalah dia sebenarnya cuma mahu pergi menutup pagar rumah saja.


@hazriqharis00

Cerita dia sbb aku bru lps tgk filem hidustan tu je #mainhujan

♬ suono originale – Gianni Vacante

Ada sambungan part 2…buang sampah tapi feeling macam buang kisah cinta lama

Tak cukup dengan itu, pemuda ini malah berkongsi paparan kedua yang mempunyai babak awal sama. Sambil mengangkat sebuah baldi berwarna biru, riak wajah pada mukanya sangat dramatik dan penuh feeling habis. Namun pengakhiran video itu sememangnya tak dijangka ramai apabila dia rupa-rupanya cuma mahu buang sisa sampah saja.

@hazriqharis00

Reply to @faizazmawi00 okay ni last .. jgn minta part 3 😆 #mainhujan

♬ suono originale – Gianni Vacante

Dia punya syahdu tu macam tengok drama…bukan setakat rajin tolong mak saja, tapi feeling muka hebat betul

Cuma berbekalkan sebatang payung dan tripod untuk letakkan telefon pintar sepanjang rakaman, siapa sangka hasilnya ‘jiwang’ habis? Selain terhibur melihat video tersebut, rata-rata netizen memuji ekspresi wajah serta kreativiti Hazriq. Secara keseluruhannya, video berkenaan telah meraih lebih 300 ribu jumlah tontonan.

[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis 2


[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis 3

[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis 4

[VIDEO] Feeling Aksi Hero Hindustan Dalam Hujan, Plot Twist Hujung Lawak Habis 5


Sumber: TikTok hazriqharis00

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram