Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Disangka ‘Skandal’ Suami Tiba-Tiba Ajak Settle, Riak Muka Terus Berubah

[VIDEO] Disangka 'Skandal' Suami Tiba-Tiba Ajak Settle, Riak Muka Terus Berubah 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Siapa saja yang tak suka bila dapat surprise kan? Walaupun tidak mewah, tapi confirm hati rasa ‘berbunga’ lebih-lebih lagi jika ia daripada orang tersayang. Bahkan sejak kebelakangan ini, moment sebegitu sering dikongsi menerusi media sosial hingga raih perhatian ramai. Namun lain pula dengan video yang viral baru-baru ini apabila seorang isteri menerima kejutan dengan cara yang tak disangka-sangka.

BACA: Cuak Dapat Surprise Istimewa, Bini Takut Suami Nikah Lain – “Kena Beranak Lagi”

In love dengan laki orang…kita settle cara baik

Menerusi perkongsian video di TikTok, seorang isteri ini telah didatangi oleh wanita tidak dikenali di depan rumahnya. Setelah bersemuka, perakam mendedahkan baru tahu bahawa individu bernama Bad itu rupanya sudah berkahwin dan mahu ajak berbincang dengan kakaknya di dalam kereta. Gara-gara itu, dia dilihat terkejut sebaik diberitahu perkara tersebut dan cuba mengawal perasaannya.


@junsyawalina

kes in love ngan laki orang..kite setel cara baik….kalau jadi kat korang berani x ngadap wife die????

♬ original sound – Realperfume_withjunsyawalina – Realperfume_withjunsyawalina

Ni agak-agak kalau akak ngamuk takpe kan?

Meskipun nampak masih tersenyum, tetapi wanita terbabit minta kebenaran siap-siap samada bolehkah dia naik angin terhadap ‘skandal’ suaminya itu. Walau bagaimanapun, adegan suspense berkenaan akhirnya bertukar jadi sebak apabila dia sebenarnya terkena prank serta mendapat kejutan sejambak wang duit sempena ulang tahun daripada si suami.

@junsyawalina

kes in love dengan laki orang. SETEL DAAAHH….. @rosmanabilah ini Part2….

♬ original sound – Realperfume_withjunsyawalina – Realperfume_withjunsyawalina

Takut gila bila dia dah tarik lengan baju…muka senyum je tapi dalam hati siapa yang tahu

Sementara itu, rata-rata netizen akui risau apabila wanita dalam video tersebut sudah menyingsing lengan serta riak wajahnya terus berubah. Namun, mereka turut terhibur dengan dialog spontan jika dia ‘naik angin’ sebaik mendengar prank tersebut.

[VIDEO] Disangka 'Skandal' Suami Tiba-Tiba Ajak Settle, Riak Muka Terus Berubah 2


[VIDEO] Disangka 'Skandal' Suami Tiba-Tiba Ajak Settle, Riak Muka Terus Berubah 3

[VIDEO] Disangka 'Skandal' Suami Tiba-Tiba Ajak Settle, Riak Muka Terus Berubah 4

Sumber: TikTok junsyawalina

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah
🔥[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram