Viral

[VIDEO] ‘Dilepuk’ Sebab Terlentok Masa Meeting, Netizen Simpati Pada Pemuda Ini

[VIDEO] 'Dilepuk' Sebab Terlentok Masa Meeting, Netizen Simpati Pada Pemuda Ini 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Apabila masuk ke bilik mesyuarat, memang pelbagai ragam manusia yang dapat kita perhatikan. Mendengar perbincangan yang panjang kadangkala membuatkan kita tersengguk-sengkuk menahan mata yang mengantuk. Disebabkan itu, tidak mustahillah jika ada orang terlena sepanjang mesyuarat dijalankan. Mungkin itu juga yang dialami seorang pemuda ini apabila dia tidak dapat fokus dalam meeting yang sedang berlangsung. Melihatkan keadaan itu, mungkin juga kalian di luar sana pernah menghadapi situasi sama kan?

BACA: Pekerja Temui Ajal, Tapi Bos Dah Kalut Cari Pengganti Ini Reaksi Netizen

Tengah meeting nak tidur, kan dah kena

Video dia terlelap dalam perbincangan tersebut nampaknya telah mendapat perhatian daripada netizen. Mula dikongsikan sejak 30 Oktober lalu, rakaman berdurasi 19 saat yang diambil oleh seorang pengguna Twitter bernama @Nurin itu telah menyaksikan pemuda berkenaan tersengguk-sengguk walhal wanita di sebelahnya sedang beriya-iya menyampaikan maklumat berkaitan tugas mereka. Menyedari perkara tersebut, wanita itu bertindak pantas memberikan ‘pengajaran’ yang cukup bermakna kepada pemuda itu.


Kalau aku jadi dia, aku nangis

Menyaksikan video berkenaan, netizen nampaknya terkejut dan kelihatan terhibur dengan reaksi pemuda tersebut. Tidak ketinggalan, ada pula yang berpendapat cara itu kelihatan agak kasar untuk membangkitkan orang daripada tidur. Selain mendapat pelbagai reaksi di ruangan komen, rakaman tersebut kini sudah meraih lebih 230 ribu tontonan setakat ini.

[VIDEO] 'Dilepuk' Sebab Terlentok Masa Meeting, Netizen Simpati Pada Pemuda Ini 2

[VIDEO] 'Dilepuk' Sebab Terlentok Masa Meeting, Netizen Simpati Pada Pemuda Ini 3

[VIDEO] 'Dilepuk' Sebab Terlentok Masa Meeting, Netizen Simpati Pada Pemuda Ini 4

Sumber: Twitter nurindanisha

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya